Új hozzászólás Aktív témák

  • beg

    veterán

    válasz brd #28295 üzenetére

    #28289-t nem sikerült elolvasni ezek szerint.

    Ahányan vagytok annyifélét beszéltek. Vanak cloud szinkronizálásban részt vevő és abban egyáltalán nem résztvevő névjegyek. Az offline-ba tartozik a sim és/vagy tel. memória. De ettől függetlenül nincs kizárva, hogy a fiókhoz kötött szinkron contact-ban is szerepel ugyan az a név.
    Viszonylag egyszerű leírást találtam a fentebb említett hsz-ben, ott elég jól le van követve ki merre hogyan hányszor és miért.
    Szinkron fióknál ha végrehajtasz egy törlést, akkor az küld az api-n keresztül egy push-t a szervernek. Hogy az a túlélőtábor után hány nappal/héttel/évvel hajtódik végre, irreleváns. Az első online alkalomkor a push csomag szerint végrehajtódik a szinkron (módosítás/törlés). De csak! a fiókhoz tartozó kontaktnál. A sim/mem bejegyzés érintetlen marad.

    Tovább lehet tetézni, hogy a 3 féle kontaktlistát egymástól függetlenül meg lehet jeleníteni a tárcsázóban is, ezáltal még jobban össze lehet zavarodni és jönnek a hasonló félreértések. Én ezért már ezer éve nem tárolok semmit sim-en és telefon memórián, csak a felhőben. Soha semmi problémám nem volt ezzel kapcsolatban.

    Szerintem jól ki van ez találva, követhető, logikus. Csak rá kell szánni az időt a megértésére és a helyes használatára.

    A babettát sem gyújtottam fel, mikor legelőször nem találtam a féket és nyélgázzal bementem a fenyőerdőbe.

    [ Szerkesztve ]

    You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

Új hozzászólás Aktív témák