Új hozzászólás Aktív témák

  • EatSleepPush

    csendes tag

    Sziasztok!
    Remélem tud valaki segíteni a szenvedésemen. Adott egy Alcatel Pop C3 (4033X) hulladékfon. A dolog ott kezdődött, hogy rootoltam, farmarootal, ez még tökéletesen is ment. Majd letöltöttem egy külföldi oldalak szerint az összes verzióhoz(4033X,D,E, stb) jó, CWM recovery-t, majd Flashify-vel, recovery img-re katt, betallóz, ő szerinte kész van. De amint megpróbálok recoverybe lépni, vagy megáll a splash screennél és örökkévalóság, vagy egy pár perc szenvedés után, betölt rendesen az os. Tehát azóta gyakorlatilag nincs/használhatatlan a recovery. Természetesen próbáltam többször is, nem hozott eredményt. És természetesen backup sincs. Letöltöttem az alcatel software upgrade programját, hogy hátha helyre tudom állítani, de közli hogy nincs frissebb és kilép, nem enged se újratelepíteni se semmi. A "one touch center" pedig egyszerűen, nem hajlandó csatlakozni a telefonhoz, pedig a driverek rendben, minden más program csatlakozik.
    Valaki valami ötlet? Mert lassan elérek arra a pontra, hogy kettétöröm, és kidobom, mert egy fél napos szívást nem ér meg egy ilyen hulladék.

    Innen küldtek ide.

    Szerk:Na, tudom mit rontottam el. Ez egy 4032X C2 PoP, én meg a 4033X C3 Pop recoveryjét erőltettem rá, de végeredményen nem változtat, használhatatlan lett az egész.

    [ Szerkesztve ]

    The pain is weakness leaving your body.

Új hozzászólás Aktív témák