Új hozzászólás Aktív témák

  • Balu02

    csendes tag

    válasz iMaverick #77742 üzenetére

    Már annó is írtam, hogy tuti összekeversz valakivel, engem már csak azért sem figyelmeztethettél, mert eleve azután regeltem ide, hogy megrendeltem a telefont.

    Ettől függetlenül a GPS nagyon tré benne (bár - valami csoda folytán, ezt akkor is írtam már - az Osmand navival elkezdett tök pontosan navigálni, miután ugye kivártam, hogy khmm. megtalálja a holdakat...)

    Nekem nem volt ezen kívül problémám a telefonnal, sőt fura módon egészen meg is szerettem, a maga kis gagyi dolgaival együtt (csúszós hátlap, lekopó műfém-festék stb., DE kétszer annyit bírt az akksija, mint a mostani telómé, szoftveresen semmi baja nem volt, és nekem elég volt sebességben, minden másban, amit tudott.) Aztán a gyerekek kezéből is kicsúszott párszor a kőlapra és megzakkant az érintőpanelje, azóta megkapták játszós telefonnak én meg (eddig, egyelőre) boldogan nyomkodom az új Hongmi 1S-t. Ár-érték arányban egyértelműen rossz bolt volt a haipai, most, hogy látom, milyen egy minőségi kínai teló, azért ég és föld a különbség, és saccperkb. ugyanannyit fizettem mindkettőért.

Új hozzászólás Aktív témák