- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Érdekes Tegrás telefon, gondolom support mentes...
-
Ájvé
veterán
válasz GIJoe #114804 üzenetére
Ez nem az a lehallgatatlannak mondott telefon?
Bár kommentbe azt írják nem az. Egyébként kicsit off a téma, mivel egy simes.[ Szerkesztve ]
-
Hali1975
tag
Sziasztok! Kellemes Ünnepeket kivánok minden Fórumozónak.
Köszönöm a segítséget 2015-ben:-). -
zolipapa66
tag
Kellemes Ünnepeket!!!!!
Köszönöm a segítséget mindenkinek, és kiemelném RVR 400-at és janaman01-t.
Köszönöm!!!Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
ctibor
senior tag
Boldog ünnepeket minden fórum-társnak!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
janaman01
addikt
-
tibcsi0407
félisten
Kellemes ünnepeket Kedves Fórumtársak!
utdetailing.hu
-
Sanyesz.
őstag
Boldog Karácsonyt!
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Boldog Békés Dual Activ Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a B20-on is mindenkinek!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
nimfas
addikt
Boldog karácsonyi ünnepeket és BUÉK
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
iNew V3-ra hogyan tudnék recovery-t telepíteni?
Rootoltam, és megpróbáltam telepíteni a recovery.img-t mobileuncle tools-szal, de csak újraindult, és semmit nem csinált.Samsung S9
-
csendru
csendes újonc
Sziasztok! Par honapja vasaroltam egy lenovo vibe z2-ot es par napja leallt a szoftja! Tudna valaki otletet adni,hogy hogyan szedhetnem le rola a kepeket es tel szamokat,vagy tudnatok ajanlani valkit aki meg tudja ezt oldani?
[ Szerkesztve ]
-
raulicio
senior tag
Hello, a belépő szintű telókat nem nagyon figyelem, így remélem tudtok majd tanácsot adni.
- Dual sim
- max 40-45 ezer forint mindennel együtt
- max 5' méret
- hölgynek lesz, de feketét szeretne
- amúgy teljesen átlagos felhasználásra: telefonálás, netezés, whatsapp, stb. Nem játszik vagy ilyesmi, viszont legyen gördülékeny a rendszer.
- B20 nem feltétel.
- legalább két évig használná, szóval vmi olyan kéne ami nem esik szét fél év múlva és nem 6582- vagy valami hasonló régi cucc hajtja.Meizu m2 vagy esetleg Xiaomi Mi2 Pronal van jobb ebben a kategóriában?
Köszi!
-
veterán
válasz raulicio #114824 üzenetére
Szia, vagyunk itt páran ugyanezzel a kérdéssel, és úgy tűnik hogy a Lumia 640 Dual a megoldás.
Üdv / Buék
Cs.Zs.
/de persze ezt offolni kell, mert nem droid. hogy jó-e, avagy sem, azt megcáfolni és megerősíteni sem tudom, sosem volt még lumiám. Árban/specifikációban a Lenovo A6000 áll közel hozzá, de arról engem lebeszélt egy A6000 tulaj. Szerinte nyögvenyelős./[ Szerkesztve ]
...itt kérem mindenki!
-
Dyingsoul
veterán
Egy kis segítségre lenne szükségem. Lenovo A806 golden warrior gyroscopejával valami gond van. Vr alkalmazásokat próbálunk futtatni, de csak függőleges irányban mükszik a gyro. Vizszintesen nem. Mobileunbletoolssal nem tudjuk kalibrálni mert failedet ir. Nem hiszem hogy hardweres lenne a gond egyébként. Valakinek ötlet?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok.Tudtok ajánlani egy androidos megbízható sd kártya tesztelő programot?
Venni akarok kéz alól kártyát és jobb híján csak a telóm lesz nálam.
Köszönöm előre is és bocs az off-ért[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
A(z) UMI milyen színvonalat képvisel? A Rome-on gondolkodom,eddig xiaomim volt,ahhoz rengeteg frissítés jött, nem tudom UMI -tól mit várhatok.
Szerintetek?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Outlander
addikt
válasz Surda- #114837 üzenetére
Umi-nál nincs kamu frissítés.... ki jön egyel, meg talán jön rá még kb egy gyári és ennyi... needromon sem az a hú de felkapott... de működik a rom.
Szaal ha a xiaomi már "ránevelt" h ha kell ha nem, minden héten kell romot frissíteni, akkor ne vedd meg... itt ilyen nincs, de lehet használni.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
albinolynx
őstag
válasz cappa72 #114614 üzenetére
Alább adom a méret igényeimet, mert elkezdtem ingzsebben hordani a telefont. A mostani egy iphone 4S.
Gyakorlatilag egy 4S klónnal kibékülnék droid vonalon, nem horror áron, jó kamerával.
JY telefonom volt már, jó volt. G4S, csak már nem találok újat. Van javaslatod esetleg?Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Outlander
addikt
válasz Surda- #114839 üzenetére
Igen, én is ezért adtam el 4 nap után a Ulefone Be touch 2-t.... van hozzá egy! custom rom, amivel úgy ahogy jó lett, de még úgy sem ütötte meg a szintet..
Umi-val kb egyenértékű gyártó (szvsz), tehát vagy optimalizált jó lesz a rom, vagy nem és ennyi.... pl az umi iron az ilyen szempontból jó volt... azzal találkoztam élőben.. bár nem sokáig, de az alatt jónak tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Doogee X5 telefon, most lett vásárolva, 5.1-es droid van rajta. 1 SIM van benne, ezen a mobilnet ki van kapcsolva, WiFi-n szeretnék használni rajta a netet, viszont olyat produkál, hogy ha használatban van, akkor tartja a WiFi-t, de ha egy fél órára lerakják (képernyőzárral), akkor amikor felnyitják, már nincs fenn a WiFi-n, valamiért eldobja. Ezt a WiFi router közvetlen közelében is csinálja. A lefedettség a házban kielégítő, nem az a gond. A router éppen lehet rossz, de lóg rajta két másik droidos teló, azokat nem dobja le...
Azért lenne fontos, mert a Viber és a Messenger így értelmét veszíti hogy nem jelez a telefon.
Arra gondoltam, hogy nincs valami beállítási lehetőség, energiagazdálkodás, bármi, ami miatt eldobhatja? Nem értek a rendszerhez, WP-s telóm van, szóval bízom benne, ti tudtok nekem segíteni!
Köszi!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
tahepa
senior tag
válasz csabyka666 #114843 üzenetére
-
Outlander
addikt
válasz csabyka666 #114843 üzenetére
Nem dobja el, hanem csak kikapcsolja, mert így van beállítva.
Wifi / speciális vagy beállítások ... "tartsa bekapcsolva a wifit alvóüzemmódban" itt a mindigre állítsd és jó lesz.
-
raulicio
senior tag
válasz Víz Elek #114835 üzenetére
nem kell futtatni az adb-t. Nyiss egy parancssort, navigálj az abd mappába (közben helyezd a recovery-img-t is ebbe a mappába és nevezd át recovery.img-re ha más neve van), tedd a telefont fastboot modeba és ha az adb mappában vagy a parancssorban akkor írd be, hogy "fastboot flash recovery recovery.img"
De sok ezer videós és pontokba szedett tutorialt találsz a neten. Ha meg ennyire nem ismered ezt , akkor inkább olvasgass még utána nehogy elronts valamit...
-
csabyka666
veterán
@ tahepa, @ Outlander:
Köszi szépen, megpróbáljuk! Jelentkezem majd.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #114847 üzenetére
No, megoldódott, de volt egy érdekesség, megosztom veletek, mert szerintem nem gyakori hiba.
A Doongle X5-be egy régi, még Westel-es DOMINO kártya került. Ezt a kártyát az én Lumia 820-am egyáltalán nem látta, SIM error-t írt, egy Samsung Galaxy "valahány" látta, PIN-t kért, elvileg minden rendben volt, és ez a Doongle X5 is látszólag kezelte. A kártya ezer meg egy éves, csak 2G-t tudott a telefon használni, és itt jön számomra az érdekesség - ha benne volt a kártya, eldobálta a WiFi-t. Amint kivettük, és offline módba kapcsoltuk be a telefont, stabilan tartja a WiFi-t.
Egy forintot nem adtam volna rá, hogy ez problémát okozhat a WiFi-nél, de hát ma is okosodtam.
Köszi a tanácsot, most már lezárt képernyő mellett is stabil a WiFi, nem kapcsolódik le.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1