Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz DS39 #8995 üzenetére

    Akkor nagyon elnézted. Szó szerint elnézve a hardverét... ;]
    Naszóval, nekem volt ilyenem. Néha jobb mint egy Xperia X8 néha nem. Általában nem. Játékra semmiképp nem alkalmas, pont. Egy Raging Thunder 2 már akad. A giroja pontatlan, képernyőnél szabad szemmel látod az alpixeleket, borzalmas rajta játszani. Max a Plants VS Zombies ami elviselhető volt rajta. De komolyabb játék mint a NOVA, Quake 3, NFS Hot pursuit szóba se jöhet.
    A Mali-400 meg a legszarabb GPU a piacon a vivante, a BCM21553, és az Adreno 130 mellett. Igaz ennek ereje van. Kompatibilitással viszont komoly gondjai vannak. Hónapokig feketeképernyőzött az NFS hot pursuitra, annak egy frissítése megoldotta(ace2, SGS2). NFS Shift meg most is full fehér. Minecraft pocket edition 0.5 frissítés meg totál kiakasztotta.
    Szóval leszögezném, a Rockchip és az Allwinner cuccok csak papíron jók, de ez a lényegük. Sokszor még egy ARMv6 is veri. De azt elismerem hogy tudja az 1080p-t.
    Meg nekem az első generációs DPS dream 7 volt még Allwinner A10-zel. Állítólag az új rendszere borzasztó(rövid ideig láttam, na az laggolt és lassú volt) és Allwinner A13 van benne.
    Generációk: [link]
    Aki most jó táblát akar az Nexust vesz, Padfone-t vagy SmartQ-t.
    (#8997) attiati Mobilnet be: letölt beállít, megoszt. Elvileg a droid 4 a beállításokból is tudja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák