Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt7981

    tag

    válasz Kezdő vagyok #84628 üzenetére

    Nekem van/volt mindkettő. Szerintem attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Ugye az összes ipad 4:3 arányú, míg az androidos tabletek 16:9 vagy 16:10.
    Tehát ha sokat filmeznél/youtubeoznál, akkor kizárólag android szerintem. Ezenkívül ha számít az ár, akkor szintén android. Nem csak a készülékár miatt, hanem ipadra ugye mindent meg kell venni, míg androidra léteznek egyéb lehetőségek is. Ráadásul rengeteg olyan program van, ami androidra ingyenes vagy reklámos, míg ipadra fizetős.

    Az ipad előnye viszont, hogy hardveresen sokkal erősebb, később avul el, a szoftver is sokkal tovább támogatott, gyorsan és rendszeresen megjönnek a frissítések. A programok minősége is jobb, látszik, hogy foglalkoznak a táblagépre való optimalizálással, nem csak a telefonos verziót nagyítják fel, mint az androidnál.

    Amúgy azzal vitatkoznék, hogy az ipadek lényegesen drágábbak lennének, ha a szintjén lévő androidossal hasonlítod össze, akkor kb egy árban vannak. (A friss ipad air 4 ugyanúgy 200-250, mint a galaxy tab s7. Ipad pro ugyanúgy 300-350 mint az s7 plus)

Új hozzászólás Aktív témák