Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz dragonfx #57420 üzenetére

    A régebbi játékokkal esetleg előfordulhatnak anomáliák, amikor még nem volt ennyire elterjedt az intel akkor még különösebben nem foglalkoztak vele a fejlesztők. Manapság már nem megkerülhetők, komoly játékfejlesztő nem hagyja figyelmen kívül az intel támogatását. Elvileg lehetett volna 22-es csapdája is az inteles android, nem viszik a programok az intelt mert alig van pár készülék, és azért nincs több mert nem viszik a programok. Ezt az intel próbálta áthidalni elképzelhetetlen mennyiségű pénz bepumpálásával, nagyon nyomott árakon tolták az androidra való chipeket a gyártóknak. Ez talán mára be is jött nekik, egyre elterjedtebb jelentős tényező a piacon. Teljesítményéhez képest nagyon jó áron kapható, de tényleg lehetnek gondok, ha vannak kedvenc régebbi játékok akkor utána kell nézni hogy jó-e.
    De nem intelesnél is ugyanúgy vannak gondok, olyan nincs amin MINDEN program hibátlanul fut.
    El kell dönteni hogy vállalható vagy nem és a szerint lépni. Szerintem az idő mindenképp az intelnek dolgozik, bebukni nem fognak, a helyzet egyre jobb lesz.
    Ha most kéne droidos tabletet vennem, nem mondom hogy mindenképp inteles lenne, de már nem zárnám ki eleve a szóba jöhetők közül, mint mikor megjelentek.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák