Új hozzászólás Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    Én igazából csak az Overmax-ot sajnálom.... Csőnaci már mostanra elérte, hogy pont az ellenkező hatást váltja ki az emberből a hozzászólása. Tuti, hogy ezek után 10 emberből 9 menekülni fog az Overmaxtól, pedig még az is lehet, hogy tényleg megérné. :D

    Lacuka74: Ha az új Overmax tényleg 60 ezer fölött van, akkor látatlanban sok értelmét nem látom, hogy azt vedd, mert annyiért van Wayteq, ami itthon ismertebb/támogatottabb. Hacsak nem tudod kipróbálni, és megtetszik. A Colorovo az 15 ezerrel olcsóbb, mint a Waytrq. Ha nem kell a 3G, akkor olvass bele a topicba a tapasztalatainkról. Egyelőre csak néhányan használjuk, és várhatóan nem is fogjuk annyian, mint a Wayteq-et, de néhány hasznos infó már így is összegyűlt, és remélem még gyűlni is fog róla.

    Egyébként nekem az a véleményem/tapasztalatom, hogy beszélhetünk itt supportról, de az az igazság, hogy kivétel nélkül mindegyik kínai. Nincs mese, ennyiért csoda nem várható. A hardver, az összeszerelés és a firmware optimalizálás eleve "kínai szint" mindegyiknél. Egyik se fog egy 6-7000-es akksival 10+ órákat menni, az egyik tükröződik, a másiknak a wifije gyenge, a harmadik recseg-ropog, kilóg a képernyőjének a sarka, stb. Én egy Wayteq 70dci-t cseréltem le a Colorovo-ra (mert nagyobbat akartam), úgyhogy megtapasztaltam azt is. :) Hozzáteszem, elégedett voltam vele, mert elfogadtam a hibáival együtt. De akkor is kínai sajnos. Hiába jön ki hetente új firmware, mert egyik se teljesen korrekt, mindegyikben van valami bizbasz ami nem megy, és akármennyire is segítőkészek a srácok a Wayteq topicban - amiért hálás is vagyok -, a gyártó helyett ők se tudnak dolgozni. Azt nem fogják tudni orvosolni, ha a wifivel gond van, ha a böngésző - akár a beépített, akár a letöltött - lassú mint a dög, ha vannak programok amik nem mennek, stb. Ráadásul az ember használni veszi a tabot, úgyhogy a 3. frissítés után már úgy voltam vele, hogy frissít a tököm, nem cseszek el megint jópár órát az újratelepítésre, inkább együtt élek a hibával.

    Szóval, szerintem inkább arra figyelj, hogy olyan helyen vedd a tabletet, ahol az 1 év garanciát korrekten érvényesíteni tudod, ha bedöglik. Aztán döntsd el, hogy ár/tudásban melyik tetszik, vedd meg, próbáld ki 2-3 napig, aztán ha nem jön be, vidd vissza. Ha meg bejön, mennek azok az alapvető dolgok amik neked fontosak, akkor nincs miről beszélni, akármelyiket is vetted.

    (Természetesen aki szereti folyamatosan hegesztgetni a tabját, az más fajta vásárló. Neki a szempontjai is nyilván mások, és így többet számít az is, hogy mennyi hivatalos vagy nem hivatalos szoftveres support. Nekik fontosak a patchek/frissítések, custom romok. Aki viszont egyszerűen csak használni szeretné, az mindegyikkel 1 év garit kap, meg egy nem igazán optimalizált, de olcsó és ma már jól használható, de azért mégiscsak kínai cuccot.)

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Új hozzászólás Aktív témák