Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz Surda- #7026 üzenetére

    Ha vezetékes netet fog kapni és mediaplayernek kell csak, akkor a mellett ami a legolcsóbb, leggyorsabban itt van. Mindegyik tróger kínai hulladék, ne várj tőle csodákat, de arra tökéletesek hogy eldugod a TV mögé, és el is felejted. Gondolj arra hogy telepítettél a TV-re egy Kodit :)

    Nekem Mini MX van (illetve volt, mert beszart), volt alkalmam látni belülről. Ez nagyjából ugyanaz ugye mint a MiniMXIII csak kevesebb a ram. Totál gány belül, a forrasztások rettenetesek, a wifi és a BT antennája meg csak valami rossz vicc lehet. Csinálok róla majd fotót, mintha egy óraszíj tengely lenne elvágva, és a panelbe forrasztva merőlegesen. A végén még ilyen kis rúgós benyomható rész is van, teljesen értelmezhetetlen számomra a dolog :) Le is fogom majd mérni, talán lambda/4-edes dipól lehetett az alapötlet, de szemre nem annyinak tűnt méretre. Nem is csoda hogy közel használhatatlan a wifije.

    Az M18 wifije a normális antenna miatt ennél csak jobb lehet, de ezt majd erősítse meg akinek van vele gyakorlati tapasztalata.

    Ja és amúgy azért van súlyuk a dobozoknak, mert egy böszme fém lap van a tetejükbe csavarozva belül. Ez egyetlen ponton érintkezik a panellel, mégpedig az s905 soc-nál. egy vaskos hővezető szivacson keresztül. Ennek szerintem sok értelme nincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák