Új hozzászólás Aktív témák

  • a8l

    aktív tag

    Elkényeztet ez a kis MXQ Pro 4k box LE-vel. Ma kipróbáltam projektorral és teljesen jó képe van, a hang hibátlanul kimegy az erősítőre. (007 LE). Egyedül a távval való bekapcsolás nem működik neki, kár érte mert amúgy tökéletes, mindez 6500ft-ért.
    Kérdésem az lenne, hogy az LE látja a 2GB-ot vagy mindegy neki mennyi ram van benne?
    Vennék még egy S905 boxot lehet kicsit komolyabbat, de ha nincs pl képminőség vagy bármi más előnye akkor nem sok értelme van, 100-as lanról se volt egyetlen akadás sem.
    Tehát ha nem akarok androidot használni csak és kizárólag a projektorra lenne kötve és LE alól játssza a filmeket, akkor van értelme mondjuk MinimxIII-at venni vagy nincs mert ugyanazt fogja tudni?

    Akartam venni egy coax kábelt az erősítő és a box közé a spdif kimenetre, mediamarktban csak néztek mit akarok, és mutatta a toslinket. Van két ilyenem is de a padláson valahol egy dobozban már évek óta, és nem találtam meg. De találtam egy komponens kábelt, annak az egyik vezetékével kötöttem össze a boxot az AVR-el és hibátlan a hang, DD, DTS egyre megy sehol egy akadás recsegés vagy bármi hiba.

    JA igen, van egy eladó GT1-em ha valakit érdekel, fent van az aprón.
    A másikat megtartom, jó lesz tv-re kötve lejátszani meg mindenesnek.

Új hozzászólás Aktív témák