Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Na már csak egy észrevétel és többet nem írok a magicseeről. Az N5 ről találtam annyi verziót képeken, hogy meg sem bírom számolni, lementettem ezeket, nagyon sok eltérés van minden szinten.
    Az N4-ben viszont ugyanolyan verziószámú és dátumúról is találtam fotót mint az enyémek és teljesen más az emmc, a ram, a wifi stb. Pedig a száma ugyanaz. ( eleve az is gyanús hogy a távok sem egyformák hozzájuk)
    Szóvel ezt hívták régen klónnak, amikor ugyanolyan névvel millió verzió létezett. Ezeknél a fw frissítés gondot szokott okozni, jó esetben csak a wifi nem ment, de sokszor tégla lett. ( kép alapján kellett keresni fw-t hozzá)
    Szóval lehet hogy itt is így van. :(
    Nem örülök hogy kezd visszatérni ez, pár éve mintha letisztult volna ez a dolog és a normálisabb gyártók és kereskedők figyeltek volna arra hogy azonos dobozokat adjanak ugyanolyan néven. Ezért csak a gearbestről és a Geekbuyingról rendeltem, Aliban nem bíztam és ebay-ben sem mert onnan kaptam régen a legtöbb kamu boxot. De ezzel most úgy látszik hogy megint kezdenek gyártani mindent.
    Az N5 gyári fotói a hivatalos pdf-en mások mint bármi má kép a boxokról.
    Csak azért írtam le ezt még hogy aki vásárlás előtt áll eltántorítsam ettől a gyártótól. Nem sokkal többért vannak jobbak, nem nagy a különbség, nem szabad 1-2-3 ezer ft-on spórolni mert csak bosszúságot fog okozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák