Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Csicsóka #34318 üzenetére

    Most először Mecool M8s Pro plus-on teszteltem. A tv egy régi teszt lcd-m, még csak nem is 720p-s. Minden újraindításkot vagy a box bekapcsolásakor ki és be kell kapcsolni a tv-t csak akkor lesz kép.
    Nem kellett fogpiszkáló ( illetve itt reset hiányában) nem kellett update.zip-el indítani, mert már volt LE a boxon, azonnal indult.

    Most következik ismét egy 905W (W95) azzal az előbb nem ment, most megpróbálom a 905X-es dtb-vel amivel a Mecool működött.

    Rendszer vélemény, kezdem én: Egy kicsit lassabnak tűnik mint a LE, az elején többször megakadt, megállogatott, bizonytalannak tűnt. A felületet átváltottam az estuary-ra, az OMSC felületet egérrel macerás kezelni. (nekem nem is jön be annyira így elsőre - ez csak privát vélemény a rendszerhez semmi köze)
    Youtube és minden egyéb kicsivel lasabban reagál. ( ugyanarról a pendrive-ról megy mint amivel a LE-ket tesztelem) Kb olyan érzés mint amikor be van kapcsolva valami animáció a menüknél pl. androidban vagy win alatt egy lassú gépen.
    Akadások: pl kilépek egy videóból vagy menüből és néha 2-3 mp-re megáll a kurzor.
    Ezt még viszont tesztelnem kell majd belső memóriába telepítve is, lehet hogy valamiért ezen a pendrive-on lassú csak valamiért. Eddig mindkettő boxon ilyen, de jártam már így LE-vel is hogy lassúnak tűnt aztán ugyanaz egy új telepítésnél jó volt - meg kell várni más mit mond erre.
    Remélem nálam van a hiba, telepítem még másra is majd.

    Videólejátszás: a macerás videók ugyanolyanok mint LE alatt. Ami ott jó itt is és ez az egy amit már linkeltem ( ez egy vágott verzió már) ezen vannak kis érdekes hibák itt is, tehát feltételezem ugyanazt az amlogic kodeket használja mint a LE, nem változott semi ebben. ( értelemszerűen ezen a tv-n AFR-t nem tudok tesztelni de az nyilván jó, én csak a hibás lejátszást látom ha esetleg pixeles, akad, szétesik, szivárványos stb a kép)

    Az OMSC menüben lehet távot választani, nekem a sok távból csak egy van: a WD TV táv, de hiába választom ki nem működik. ( ez jelenelg lényegtelen egyébként )

    Miközben írtam kipróbáltam a 905W-vel is: elindul ugyanaz a rendszer ami a 905X-en, csak átraktam a pendrive-ot.
    905W-n a videólejátszás szintén olyan mint LE alatt: Ha nincs piszkálva akkor nem jók a macerás videók, kell pár finomítás hogy minden működjön.
    Itt az etc/rc.local fájl amit az autostart.sh "helyettesítésére" lehet használni?

    Hirtelen kb ennyi, egyébként úgy tűnik működik ahogy kell. :)
    Kipróbálom még K1 Pro-n is, megnézem hogyan kezeli a tunert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák