Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    Sziasztok! Olvasgattam itt egy darabig, aztán vettem egy s905X médialejátszót, igaz, nem a gearbesttől, mert volt jobb, ez lett: [link], hétfőn rendeltem, tegnap itt is volt, a gyorsabb szállításért fizettem még 8 eurót, szerintem simán versenyképes a többi webshoppal, és ha itt történik bármi nem várt, kissé másképp állnak a dologhoz. Az itt olvasottak szerint libreenelec oldalról letöltöttem és sd kártyára írtam a hozzá passzoló img fájlt, booltol, kodi megy, nason a film, nfs megosztás ok, borítókat tölti, 4K-t játssza, (talán lehetne egy szösszenetnyivel gyorsabb, miközben az adatbázist frissíti, de ugye 12K-ért mit akarok) szóval minden oké.

    Kivéve két apróságot, pár filmbe néztem eddig bele, volt SD is, 4K is mkv is, de három filmnél tapasztaltam azt, hogy a hang ugyan dolby digital ugyanúgy, mint a többi, de a hangszórókból iszonyat zörejek jönnek, ami mellett némileg felfedezhető a film hangja is. amint átváltom 2.0-ba, helyrejön a dolog, de nyilván nem kérnék lekeverést, ha már ott az erősítő, meg a hangfalszett. Játszottam a beállításokkal, de nem volt érdemi hatással a végeredményre.
    Valaki esetleg járt már így?

    Amúgy egy logitech harmony touch-csal irányítok mindent, frankó, mert az összes eszköz ki-be kapcsol- ide- oda vált akkor, amikor én szeretném, (eddig is így volt, de ennél a médialejátszónál működik a ki- bekapcs is rendesen) ez az egy apró hang probléma maradt.

    Köszi a tippeket, ötleteket.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák