Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz sugarforce #30956 üzenetére

    Kérlek ne akard megint bebeszélni hogy én mit veszek magamra vagy mit hiszek. Ott voltak a smiley-k nyilván tudod hogy mit jelentenek, (viccnek szántam de valahogy nem nagy a viccértő kedv úgy tűnik :) ), és szerintem világosan leírtam mit gondolok. Nem kell pszichológiát belevinni hogy én mit akarok vagy támadásnak veszem, stb, mert nincs így, nem kellene tényleg a személyemmel foglalkozni, én sem firtatom más mit hisz vagy gondol, csak elolvasom amit ír. Még csak nem is nagyon veszem észre hogy nem értenék egyet valakivel az ügyben. Nem értem mivel ártottam pl neked is vagy másnak hogy ilyenekkel jössz, azt hiszem nem bántottalak meg semmivel sem Téged sem mást. És ez megint nem sértődés vagy bármi ahogy nevezed, pusztán nem értem hogy miért írsz ilyet? Nekem kicsit személyeskedőnek tűnnek az ilyen jellegű hsz-ek, és ezért furcsa mert nem tudom miért kapom ha normálisan írok vagy normálisan válaszolok? ( erre nem kérek választ és akkor én sem írok :D vagy priviben kérem esetleg ha gondolja valaki, de ne itt)

    Egyébként nem írtam hogy rendben van, mert nincs rendben szerintem sem és ezért értünk ebben egyet, hanem valami olyat írtam hogy sajnos ez van és valóban ezt csinálják sajnos sokan, és igen, demagóg duma mert kb ennyi amit itt tehetünk ez ellen. Szerinted tudunk itt mást tenni ezen kívül?
    Egyébként Hunaqua tökéletesen leírta amit kicsit körülményesebben próbáltam mondani.

    beci: Itt olvasgass, az összefoglalóban szinte minden bent van, de a fórumban is segítenek. Vagy ha végleg nem megy írj privit és leírom mit hogyan állíts be.

Új hozzászólás Aktív témák