Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz hpeti2 #19991 üzenetére

    Netflix sokat lenne használva. (ebből a full hd-s verzió).

    Nos máris megérkeztünk oda, hogy egyik olcsó box sem fog jó lenni. Rendes másolásvédelem és hdcp támgoatás kell hozzá.

    Ez leginkább a mibox-ban van meg, amin rendes tévés android rendszer fut. Az 25 ezer körül van eustock webshopban magyar garival.
    Nem keverendő a kínai verzióval a nemzetközi. Van ahol kínából árulják 60 dolcsi körül, de akkor áfa pluszban esélyes rajta. 5GHz wifije van. Kínából 4 dolcsiért 100as usb-lan opcióval finomítható. Libreelec nem fut rajta (a másolásvédelem dolgai miatt nem lehet mást bootolni, mint a gyári rendszer)

    A tabletes rendszer futtató boxok közül a wetek cuccok ugranak be. Ennek is van drm támogatás, de nem tudom mennyire jól megy a tabletes app fullhd-ban. Hacsak nem tették képessé android tv rendes futtatására is [link], amin kodi is lehet és tudtommal libreelec is fut rajta.
    Azért anroidra 2GB ramos ajánlottabb.

    Vagy lehet inkább neked egy 15 ezer körüli chromecast2 kellene inkább. Arra telefonról lehet küldeni netflixet is fhd-ban. Meg valamennyire filmeket is, de nem kodival. [link]

    Esetleg veszel egy olcsóbb s905/x boxot ha a libreelec képességeit kihasználnád és mellé egy chromecast2-eset, hogy netflixezhess.

    (#19992) dugesz77
    kis keresés után hamar kiderül, hogy egyik sem jó netflixhez. 480p felbontásban nem annyira élvezetes. Mostanában pedig úgy hírlik, hogy a rootolt készülékeket is tiltani kezdik pluszban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák