Új hozzászólás Aktív témák

  • Pelican

    őstag

    válasz Pelican #11038 üzenetére

    #11038-as beírásom óta sokan keresnek meg privátban, hogy írjam le a tapasztalataimat a MINI M8S II-ről, ezért inkább ide is beírom, hogy több, mint egy hónap után is meg vagyok vele elégedve, filmeket NAS-ról, 25-35 GB-os BD rip mkvból nézünk, vagy teljes BD, meg egy-két 4k is volt (30 GB körüli méret), ezek mind gond nélkül jönnek át a 100-as LAN -on, soha egy röccenés, bufferelés nem volt.
    DTS HD MA hangsáv van a legtöbb filmen, ezzel sem volt gond (recsegés, pattogás, némulás vagy bármi, amiket szoktak írni a fórumokon), persze kipróbáltam a többit is TrueHD, DD+, DD, DTS, multi channel PCM is jó.
    Ez a box egyébként működésre is gyorsabbnak tűnik (nem csak a videó bitrátában), sokkal jobban reagál a GUI, pedig a MINI MX se volt rossz, de érezhető a különbség.
    Van egy csomó gyönyörű 4k VP9 videóm, amit az S905 nem tudott lejátszani, ez meg viszi szépen. Azóta van egy S912-es boxom, meg egy újabb S905 is, de mozira az M8S a nyerő.
    Az LE verziók (010,011,012) mókolás nélkül települnek rá, megy a hőszenzor is, nem volt boot gond sem, és a táv is működik remote.conf nélkül.

    Aki HDD-t dug a boxra és távolról akar rá másolgatni, annak a 100-as LAN miatt nem ajánlott.

    [ Szerkesztve ]

    http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

Új hozzászólás Aktív témák