Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Végigolvastam a topikot, kezdek szembesülni a boxok hibáival. Ahogy látom a fő probléma sokszor a rom. Ismerve a kínaiak trehányságát, remélem hogy kis javításokkal a romok javíthatóak még a klónoknál is. ( nem teljesen értem miért nem a telefonokban-tabletekben bevált alapokat használják HDMI kimenettel és lan csatival, miért vannak ide is külön soc-ok)
    Rendelek néhány alap kütyüt tesztre, Geekbuyingról és Gearbestről ( főként előbbiről), mivel úgy olvastam nem csak az M8 vonal hanem az mx-eseknek és tulajdonképpen mindnek vannak klónjai. ( ez persze nem teljesen egyértelmű mi a klón mi nem, itt a gond azzal van ha pl a wifi, a ram stb gyenge minőségű, az eltérő gyártó még nem volna gond szvsz)
    Amiket kinéztem, egyelőre mind 1gb-os hogy olcsóbb legyen a próba:
    Egy MXQ Plus as S905 teszthez, egy sima MXQ az S805 próbára és lehet hogy kipróbálok egy
    MXQ 4K RK3229-t is hogy lássam azzal mi a gond. ( talán még egy 8 magos RK-t is megnézek, de ez nem biztos.)
    Utána jöhetnek a 2G verziók, M8S, vagy valami más S812-es, 1gb-osban nem találtam jó áron.

    Egy fontos kérdésem lenne, mert sokan írták hogy a play sok mindenre írta hogy nem kompatibilis, ( ezt orvosolni lehet remélem egy kis build.prop és egyéb turkálással, jó lenne ha így lenne)
    ami érdekel: van olyan soc ( S805, S905 vagy S812) amire jobban kényes a Play? Azaz olyan amire legkevésbé lehet letölteni játékokat? ( sajnos 5.1 androidot még nem buheráltam, nem tudom ott mire megyek ezzel)
    A videólejátszó rész nem érdekel igazán, arra ilyet nem használnék, a cél az androidos játék lenne akinek kell, alap ügyességi játékokra, esetleg netezésre. ( ezért lesz később 2gb-os is rendelve)
    Tapasztalatok szerint melyikeknek a legjobb a wifije?
    A felsoroltakból van amit tuti nem érdemes rendelni?

Új hozzászólás Aktív témák