Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz envagyok #4699 üzenetére

    Ha lesz időm hétvégén, akkor ránézek, de szinte kizárt. Talán a jövő hét végén. Mindenesetre kösz, hogy szóltál róla, érdekel a dolog. MXQ S805-re is feltehető, ugye? Nemsokára jön egy olyanom, ő fogja leváltani az MK808B Plus-t (amivel amúgy semmi bajom nincs, de az usb to lan és a hangkari elviszi mindkét usb bemenetet és ha nagyritkán eldobja a wifit, akkor nem tudom távirányítani semmivel, csak ha előkotorászom az igen szűk helyen lévő TV mögül és kihúzok belőle valamit, aztán beledugom egy usb-s táv vevőjét, majd újraindulás után vissza mindent a helyére, ami macerás, azt meg nem szeretjük, ahogy az usb hubokat sem :) ).

    (#4700) coreska Én a 3D-s filmekről írtam, arról fogalmam sincs, hogy az .iso-kat mi tudja lejátszani a droidosak közül, és arról sem, hogy ezek - ha vannak ilyenek - hol vannak képminőségben pl. egy Medi8er MED600X3D-től, azaz megérik-e az árukat. Az utóbbi kis dobozka a vájtszeműek minden igényét is kielégíti, hibátlanul viszi az 50 Mb/s bitráta körüli anyagokat is, szóval én egészen biztosan nem adnék ki közel ugyanennyit egy androidos lejátszóért.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó ASUS, HP és egy N100-as mini PC, m.2 ssd-k és házak, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák