Új hozzászólás Aktív témák

  • Zol77

    aktív tag

    válasz #79335424 #3606 üzenetére

    Nekem nincs bajom az RK3288-al,a mai napig elégedetten használom. A nappaliban egy projektort hajt meg,és pc-nek is használom monitoron. A filmeket gond nélkül viszi,nem akad,nem laggol,optikain van összekötve egy erősítővel,van 5.1,DTS. Egy wireless egér + billentyű van rajta,meg egy BT-s gamepad,megy egy webcam skypeolni a kint élő barátokkal,családtagokkal. A filmeket nasról nézem 5GHz-es wifin smb megosztással,netezek,meg emulátorokkal ( C64,Amiga,PS1,PSP,Dreamcast,Mame) játszok vele. Teszi mindezt gond nélkül,mint ahogy nektek az Amlogicos box. Csak az RK3288 ördögnek van titulálva :) Persze ennek ára volt, több mint 10 Kitkat Wasser fw-t kellet kivárni,hogy ebbe az állapotba kerüljön a box. A másik mumus itt a fórumon a Lollipop. Wasser már a 8. Lollipop verziót adta ki rá,és azt kell mondjam piszok gyors lett! (pedig 3GB ram lett alá emlegetve nem is olyan rég) Én csak az utolsót tettem fel eddig mert mindenki dicsőítette,de eddig nem érdekelt,mert jól teljesített a kitkat is,viszont az optikait elszúrta Wasser a Lollipopban, nem működik,így ment vissza a kitkat. Szerintem váltok rá ha lesz optikai kimenet,mert hozott annyi többlet sebeséget,hogy megérje,bármennyire is undorító a Lolli felülete. De szerencsére ez utóbbi egy Nova,vagy Apex launcherrel orvosolható.
    Amit kinéztél Radxa,nem tudom milyen support áll mögötte,de a hw bőven elég mindenre,csak ugye jó sw is kell rá,ami ki tudja hajtani.
    Nézegettem még ezt a Zidoo X6-ot is,de az se lenne szinte semmi előrelépés a mostanihoz,én ha tovább lépek,az már lehet Shiled lesz,kerül amibe kerül,de abban van anyag :) De ez még csak terv,most elvagyok az RK-val is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák