Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Sakab #2597 üzenetére

    Nem mondom, hogy gyatra a kép, csak azt, hogy ha csak médiaplayer kell, akkor jobban megéri azt venni. Ha böngészni is szeretnél rajta, akkor egészen más a leányzó fekvése, akkor a mini PC az ajánlott vétel! Vagy egy médiaplayer plusz egy olcsóbb mini PC, így az utóbbi mehet állandóan, a médiaplayer pedig csak akkor fogyaszt, ha épp nézel valamit.

    Hanggal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, vannak, akik jobban metszik ezeket az eszközöket.

    Amúgy ilyen csoda vételek vannak néha (bár ezt már épp jegelték). Ez a Samu - amellett, hogy bőven megéri a kb. 20 ezres listaárát, mint BD Player - hozza egy közepes médiaplayer szintjét, ráadásul hálózati médialejátszásban is jó (ha tudsz Plex szervert futtatni, akkor viszi a feliratokat is). Ha csak 1-2 lapon böngészel egyszerre, akkor kb. 10e Ft-ért venni kell mellé egy MK808B Plus-t, vagy 10-12e Ft-ért egy MK908-ast, és 20e Ft körüli áron olyan rendszered lesz, ami sokkal-sokkal többet tud, mint bármelyik, 20e Ft-os mini PC, médiaplayer vagy BD player (HTPC-t meg nem hozol össze ennyiből).

    (#2598) Milka 78 Ez a Sidney-i Operaház inverze is lehetne, csak még egy kicsit dolgozni kell rajta! :D

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó HP mini PC, Ryzen 5-ös HP laptop, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák