Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz Locutus #8800 üzenetére

    Nagyon jó teszt, érdekes eredményekkel.

    Először is, a 60%-os G-Sync fölény minden, csak nem döntő. Én az utánhúzás miatt többre számítottam, de úgy tűnik, hogy valódi játékhelyzetekben ez kevésbé zavaró.
    Másodszor, a preferencia-ár korreláció miatt az agnosztikus csapat rögtön az AMD-irányba dől, és valószínűleg a kasszáknál még az nVidiás preferenciák közül is pár azt mondaná, hogy 150 dollár különbséget ekkora különbség nem ér meg. Szóval míg minőségben egyértelmű az nVidia győzelem, ár / értékben döntetlenszagú a dolog.
    Harmadszor, nem derült ki, hogy a Battlefield teszt AMD-n DX-ben ment-e, vagy Mantle-n. Abban a játékban ugyanis (és kisebb mértékben a Crysis 3-ban szintén) igencsak jobb a DX11-es támogatás zöld oldalon, tehát valószínű, hogy ott nem (csak) a G-Sync nyert, hanem az nVidia HW / SW (is).

    Összességében, ez a teszt engem pont abba az irányba billent, hogy a G/Free kérdésben nincs is akkora különbség, és ha az ember talál magának megfelelő kártyát az egyik oldalon, akkor a hozzá kapcsolódó whatever-sync megoldással különösebb gondja nem lesz (értelemszerűen a monitor tudását figyelembe véve).

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák