-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
válasz Ricco_hun #114 üzenetére
Azt majd meghagyják az 5890-nek (az Asus voltmoddolható 5870 kártyáját ha jól emlékszem 1035Mhz/5200Mhz-re lehet húzni)
Egyetértek rockettal egyébként, még simán lehet, hogy 180-170 USD-ra lemegy a kezdőár.
A 25k-s 4890-ről a hazsnáltpiaci kontextusban volt szó, szerintem újonnan nem lesz annyiért mert leváltja a Juniper.
Egyszóval én nem látom ilyen borúsan a középkategóriát.
Az 5850X2 órajeleire mit tippeltek? Az 5870X2-nél a 300W komoly limitáció lehet ezért elképzelhetőnek tartom, hogy az 5850X2 elég közel lesz teljesítményben, mert az órajaleivel kompenzálni tudja a -4 SIMD-et..
Arra azért kíváncsi leszek, ha az rv870 X2 nem fér bele a 300W-ba akkor a FermiGX2 hogyan fog ?
-
csatahajós
senior tag
Ez a too little too late esete. Ha hinni lehet a számításoknak és ap letykáknak a teljesítmény viszony nagyjából hasonló lesz a 4870 vs GTX280 esetéhez, ráadásul szerintem két 225W TDP-jű GPUból az életben nem csinálnak értelmes GX2-t.
És elnézve az rv870en tuningpotenciálját egy 950-1000Mhzes GPU és 5600Mhz-es RAM-mal simán jöhetne egy 5890 addigra. És mondjuk 2010 Q2-ben lehet esetleg egy refresh is kisebb csíkszélességgel.
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Reggeli kis hírmorzsa a túloldalról.
Nem úgy tűnik, hogy az nv is sokat tudott volna javítani azon a die méreten...
-
csatahajós
senior tag
[OFF]Köszi, tisztában vagyok vele , csak pont te kommentáltad ha jól emlékszem, hogy most az nv javított a die miéret -teljesítmény arányon. Valóban nem látszik maga a die (kivéve a "robbantott ábrán", de azért a kupak méret illetve a hátoldalon a lábkiosztás és hordozóréteg mérete sejtet valamit.
Off vége[/OFF]
-
csatahajós
senior tag
Némi vad pletyka a még meg nem jelent kártyákról. A Juniper NDA-ja okt. 12.-én jár le, a Hemlocké 19.-én.
Ezen felül állítólag az 5750es kártya 960SP-vel jön, csak az 5770 lesz 1120-as, viszont állítólagosan a Cypressben is több aktiválható SIMD van mint amennyit elhitetnek velünk jelenleg (az 5770 180mm2-es 14SIMD-jéből következtetnek erre, hogy a 2X akkora Cypressben több kell hogy legyen) - tehát jó esély van egy 5890-re is.
-
csatahajós
senior tag
Hát igen, de józan paraszti laikus ésszel gondolkozva, ha a Juniper 180mm2-en 14 SIMD akkor a Cypress kb 380mm2-en 28-ra jön ki, tehát még redundanciával is mondjuk 24-26 (1920 - 2080 SP) tömb aktiválható. Persze ez egy legjobb eset forgatókönyv, de szerintem az 1920SP-s forgatókönyv hihetőnek hangzik.
-
csatahajós
senior tag
Na itt vannak a pontosabb pletyka adatok a Juniperekre:
"5750- 800SPs, 40TMUs, 16ROPs, 128bit, 1150mhz GDDR5 and 700mhz core.
Which it should be performing a bit better than a 4850.
The 5770 is supposedly still a Juniper w/ 1120SPs, 56TMUs and 128bit. I haven't heard any confirmation on clocks but I would guess ~800mhz core and 1200-1250mhz GDDR5."
-
csatahajós
senior tag
válasz Ricco_hun #291 üzenetére
Az MSRP-k ha jól emlékszem 129 (5750) és 169 (5770) USD
Leviske (#289): azért a 800 vs 1120 az inkább csak 40% ha a kisebbikhez viszonyítunk, nem pedig a duplája .
Szerk. : já bocs félreolvastam, a 160 duplájára gondoltál...miért lenne itt furcsa, ha itt eleve dupla a SIMD-ek száma.
Mellesleg a Redwoodra és a Cedar-ra is vannak pletykák, előbbi 8 utóbbi 2 SIMD-es lesz valszeg.
Én azt mondom, ha az 5750 hozza a 4850 teljesítményét akkor a 130 USD reális ár érte, de egyetértek Ricco-val hogy egy kicsit még mindig magas. Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy ez a kártya vélhetően a töredékét fogja csak fogyasztani, továbbá a 4850 forgalmazása megszűnik, tehát kávzi leváltja a korábbi terméket, aminek ha jól tévedek a utolsó ára 125 USD (tudom tudom volt 99 is de azóta már kapható a 4770). Szerintem az 5 dollár felár a dx11-ért és a jóval kisebb fogyiért nem elszállt dolog.
Abban meg egészen biztos vagyok, hogy az 5750 és az 5850 közé jön be legalább még 2 de lehe, hogy három kártya is (5770 elég valószínű, aztán jöhet egy 5790 - még növelt órajelek és/vagy több shader - meg egy 5830 is később - 256bites nyák, de 5850-nél is kisebb órajelek)
Szóval az árazás szerintem azért annyira agyon nem elrugaszkodott és én szvsz az 5870 árát sem tartom soknak (úgy értem nem adnék ki kártyáért ennyit, de elnézve a mindenkori csúcskártyák megjelenési árát egyáltalán nem drága).
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Sajna lejárt a szerk időm, ezért külön írom. Elvileg a GPU-nak stimmelnie kell, de mondjuk a 4800-as szérián belül bármelyik megy együtt. Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy a gyengébbik kártya paraméterei a mérvadóak, azaz az erősebbik kártya teljesítményéből is csak annyit tud kihazsnálni mint amennyit a kisebbik tud. éppen ezért nem tól gazdaságos két különböző kártyát összerakni, főleg a memória méretbeli különbség üt vissza.
Az AAti honlapján egyébként van egy összefoglaló táblázat, hogy mi mivel megy CF-ben. Még nem updatelték az 5870/50-nel
BTW ez elég off topic itt, szal pls a saját topikjában folytasd.
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Hát ez így tényleg kicsit csalódás, még így is hogy az MSRP-k jóval alacsonyabbak mint számítottuk. Ezt nevezhették volna 5600-as szériának is tényleg.
Viszont ezek után tuti lesz előbb-utóbb 5830 mert túl nagy lesz a luk 160 és 260 dollár közt (és azért így teljesítményben is).
SZerk: bocs csak most láttam a #365-est
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Ez még Ok is valahol, érthető, de akkor miért nem lehetett ez az 56xx-as széria? Valahogy így nagyon nagy lyukat hagytak még egy 5830-cal is. Ha mondjuk elméleti síkon azt veszem hogy 5870=2X4890 és 5770=4890 akkor a köztes sávba, aza 100% plusz teljesítmény űrbe össz visz egy kártya van (5850) ami édes kevés. Pont ebbe a szegmensbe kéne a sok kártya, nem pedig a jelenlegi úymond alapszint, a 4850/4870 szintjére és az alá 10 dolláronként.
A döntést tehát értem (ők diktálnak és vedd a drágább kártyát ha teljesítményt akarsz), csak a kivitelezést és a jövőbeni lehetőségek korlátozását nem (no persze 5770 ás 5850 között 10-esével elég sok verzió jöhet még )
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
válasz cowboy_bebop #397 üzenetére
Ez mind OK, de akkor miért nem 56xx-nak hívják, amibe a te általad leírtak alapján is tartozna? MErt ez így az kéne, hogy legyen és ha jön egy 56xx 640SP-vel akkor az ugyanúgy csak 40%-a lesz a Cypressnek, tehát semmit nem javult a helyzet. AZt meg hagy ne mondjam hogy a 640es 56xx és a 720SP-s 5750 köz mennyi lesz a teljesítmény kül. reálisan (kb 5%)
-
csatahajós
senior tag
És azt is hozzá kell tenni, hogy azért a 4850 sem mindig 110 dodó volt, plusz ugye az már teljesítményben nem nagyon fog fejlődni, a Juniperek meg még mehetnek feljebb.
Igazából minden az újabb kártyák mellett szól.Nekem csak annyiban csalódás, hogy ezt így az 56xx szintjére vártam, bíztam benne, hogy lesz köztes átmenet a nagykártyák és a középkat között.
Hemlockról tud valaki vmi újabb infot? Még mindig 19.-e az NDA lejárata.
Ha tényleg ilyen Zalmi szerű hűtökkel jön az 5850X2 és igazak a pletykált MSRP-k akkor a felső kategóriában az is nagyon bestbuy szagú (márpedig idáig az összes kártya a megelőző screenshotokon lévő hűtővel jött).
-
-
csatahajós
senior tag
Na végre valami kis új hírmorzsácska a Hemlockról.
Nem mintha nem tudtuk volna idáig de brutál nagy lesz ez a kártya...ja és mostmár fix az 5950/70-es név
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Itt vannak még nagyobban a képek.
A 725Mhz-ből egyelőre nem érdemes még következtetést levonni, mert lehet ez ES is vagy éppenséggel csak ennyire megy vissza az órajel idleban, nem tudhatjuk. Mellesleg ami érdekes, hogy a GPUk közelebb vannak egymáshoz mint a 4870X2-n, ezért egy PLX chip elég nehezen fér be a két GPU közé....
-
csatahajós
senior tag
Hmmm: "Our source who wishes to be known as DJ (kind of ironic that Nvidia leaks come for a source named CJ!) tells us that ATI is pretty confident that they will win this round of GPU war with Nvidia’s Fermi architecture. He goes on to say, that ATI have something special up their sleeve, but are waiting for Nvidia to release their cards first. All I can say is that although the above information may be correct in due time, but at the moment it should only be taken as unconfirmed rumor so as to avoid flamewars in forums around the net over who wins this round between ATI and Nvidia."
Most vagy 512-es NYÁK-ot vagy egy Hydra chipet pakolnak akkor még mellé.
Korai teszt
-
csatahajós
senior tag
válasz janos666 #738 üzenetére
A többi slide-ból és a marketing feliratokból én ezt úgy értelmezem, hogy a RAM 5 Gbps-re van hitelesítve de csak 4-en járatják fogyasztási okokból. De ugyanúgy ahogy a GPU-knál kiemelték, hogy leválogatott, alacsony feszen is magas órajelet bíró chipek kerülnek a Hemlockra így nyílván a RAM-ban is hagytak még bőven tartalékot.
Magyarán (remélhetőleg) az PCI-E szabványnak megfelés miatt butítva adják el a kártyákat, de játszi könnyedségel kell hogy menjen mindegyik 850-900 Mhzes GPU és 1250 (5000) Mhz-es RAM órajellel.
#739: hát ezt a pénztárcád szabja meg, de pl szerintem az 5950 best buy lehet ha ugyenzt a NYÁK-ot adják hozzá. A 3200 vs 2880 SP valszeg nem fog nagy differenciát okozni (max 2560-nál) így az órajeleken múlik minden és persze az áron. Márpedig ha két 5850 áránál olcsóbban adják majd ezeket akkor elég jó vétel lehet, jobb mint két vízhűtött 5850. Persze ha a hang zvaar meg már amúgy is víz van mindeneden akkor meggondolandó, főleg hogy jövőre, reméljük a Hydra-s alaplapok jóvoltából már nyugodtan tehetsz az 5850-ed mellé más karit is
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Remélem megmarad a 6+8 tű és vlaahogy megoldják a hátlapi merevítést mert öröm lesz nézni ahogy elhajlik a NYÁK - amúgy jó vétel lehet nagyon ha fel lehet húzni az 5970 alapórajelére és 450-500 USD lesz (addigra reméljük az 5970 ára is lemyeg legalább 50 dollárt)
-
csatahajós
senior tag
Ha visszaolvasol picit a topikban voltak már híresztelések, azon kívül nem sok info van.
A két fajta kódnév sorozatot emlegettek, az egyik a Hekatónheir, a másik a Northern Islands.
Itt egy iponos link, ami a fudzillás hír tükörfordítása.
Amit szinte biztosan lehet tudni, hogy új architektúra lesz, tehát az Rv870 az utolsó R600-re épülő generáció. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesz hasonlóság.
Ha lehet hinni a mitológiai kódneveknek elképzelhető, hogy most tényleg összejön az igazi többmagos GPU, meg az osztott memória kezelés?
Az fix, hogy minimum 1 év van még hátra amíg többet fogunk tudni.
-
csatahajós
senior tag
válasz cowboy_bebop #779 üzenetére
Ez nagyon kis bestbuy kártya lesz, így hogy meghagyták a GDDR5-öst (talán ennek már nem lesz kevés a 128as busz).
Megy már a találgatás a refresh kártyákról is, amiket a Fermire válaszképpen fognak kiadni (5890 és 5990). Megint röpködnek a számok 1920SP-ről (per GPU) meg 384 bites memória buszokról.
A legvalószínűbbnek mégis az tűnik hogy a 4890 féle utat fogják választani és szimplán megemelik az órajeleket 100-150 Mhz-cel. -
csatahajós
senior tag
Jaja, hát tök jogosan kamu szagú, úgy értem kitalált, nyílván a 384bit memó nem jön össze az 1/2 GB mennyiséggel, meg a 28nm is felejthető, de a többiben szerintem lehet valami, leglaábbis logikusnak tűnik egy bizonyos szinten.
a 384 bites sávszél meg szerintem kiváltható valami brutálabb GDDR5tel (biztos emlékeztek még a nyáron demózott 7Ghz-es chipekre, no ha nem is ennyire magas, de az 5,4-5,8 Ghz hozható sztem).
az 5990 az valamennyire konfirmáltnak tekinthető (legalábbis az hogy jön egy nagyobb áramigényű, tehát vélhetően magasabb órajelű és/vagy több SP-jű Cypress), mert az 5970-nek NYÁkján egyértelműen látszik hogy elő vannak készítve két 8 tűs tápcsati fogadására is.
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
5950-ről semmi hír?
Gondolom ezt már hallotátok.
Speciel azon kívül, hogy presztízstermék lesz limitált példányszámmal nem nagyon látom az értelmét, mert a jelenlegi 5970-esek is csont nélkül mennek 850Mhzet, persze nem 300W TDPvel , bár mondjuk az ebben ak tegóriában nem sokat számít.
-
csatahajós
senior tag
Nos jönnek az első hírek az 5830-ról:
1280 shader, 750Mhz core,1000 Mhz GDDR5
A teljesítménye elég közel lesz az 5850-hez, de sajna az ára is, ha tényleg 215 EUR-ról indul , így meg nem sok értelme van....
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Nem védeni akarom a fudzillát de azért kis józan ésszel lehet tudni hogy mi az ami hype és mi az ami jórészt igaz. Az szerintem borítékolható, hogy az 5850 NYÁK-ját kapja , tehát szerintem a GDDR5 is tuti (főleg hogy a Junpereken is az van meg az új kiskártyák némelyikén is).
Ami az órajelet illeti, ők is írták h ez még nem biztos, mellesleg Abu kolléga pár hsz-szel korábban említette, hogy kevesebb shader de magas órajel várható.
Ha az ár valóban 215 EUR szerintem nem irreálisak a speckók.
Na de ahogy a vak is megmondta majd meglássuk
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
3XJuniper 1Ghz-en? Lehet ez lenne az 5950?
Azt hittem egyébként, hogy a Trillian a 6 mini DP-os 5870 kódjele lesz, ami 2GB memóval jön.
Amúgy azt írják hogy 25.-én jön az 5830 és márc 11.-én a 6 DPs 5870.
Abu (#940): nem úgy volt, hogy a 300W-os limit relaxálva lesz mert jön a PCI-E 3.0? Magyarán a certfikáció megmarad csak éppen nem PCI-E 2.0-ra.
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Kis nyálcsorgatás:
Asus Ares (2 teljes sebességű, 850Mhz-es Cypress + 4GB GDDR5)
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
válasz csatahajós #1049 üzenetére
Itt a Sapphire verzió is. Igazából ahogy látom csak simán rápakoltak egy Accelero Xtremet meg dupla memót, a NYÁK azon kívül hogy kék nem tűnik túslágosan különbözőnek (már amennyire ezekből a képekből meg lehet ítélni)
-
csatahajós
senior tag
válasz KillerKollar #1109 üzenetére
Én azt mondanám, ha megengedheted magadnak akkor ne várj a HD6000-ra. Az 5970 még jó darabig elég lesz és ahogy angel is írta a HD6000 jövő tavasznál előbb nem lesz kapható érdemben, plusz annak is kell 1-2-3 hónap hogy a driverek konszolidálódjanak, tehát minimum 1 év mostantól számítva.
PCI 2.0 viszont tényleg elkellene az 5970nek, bár a 30% az szerintem extrém eset, de biztos, hogy valamennyit visszafog a teljesítményen.Ami meg az új CPU architektúrákat illeti, vegyél olyan lapot amibe akkor is tudsz bővíteni (AM3 vagy LGA1366), az AMD-nél ráadásul már most a chipsetben van a SATA 3.
Még azt hozzátenném, hogy bár nagyon korai jósolni, de lévén a HD6000 is új architektúrának ígérkezik, valószínűleg valamennyire érvényesülni fog az R600/ Fermi jelenség, azaz nagy lesz, forró lesz és nem fog eleinte überszuperul teljesíteni az ellenfél második lépcsős-next-gen termékeihez képest. Persze az Ati most lépéselőőnyben van, de ki gondolta volna anno, hogy ma , 2010ben ez lesz a szitu amikor az R600-zal bénáztak Kanadában (jó igaz, abba belejátszott az AMD felvásárlás is...)
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
válasz KillerKollar #1113 üzenetére
No hát úgy néz ki mégsem lesz teljesen igazam:
Southern Islands jön ősszel - hybrid architektrúa lesz EVergreen shaderekkel és Northern Islands uncore-ral. Charlienak vannak időnként agyament dolgai, de a Fermit illetőleg elég jjól beletalált a dolgokba és az Evergreen kapcsán is amennyire emlékszem (azt hiszem magát az Evergreen kódnevet is ő szellőztette meg legelőször).
-
csatahajós
senior tag
válasz csatahajós #1114 üzenetére
Alátámasztandó ezt egy kis morzsa a chiphellről:
"From cfcnc@Chiphell,Rv9xx series was taped out at TSMC 40nm node recently.Tessellation is enhanced,3D blueray hardware-decode is added.No big improvement in 3DMark Vantage. "
Lehet, még hamarabb itt is lesz, mint ősz, bár nem lesz igazánn agy ugrás ez így...
-
csatahajós
senior tag
-
csatahajós
senior tag
Kis infomorzsa a kódnevekről.
-
csatahajós
senior tag
-
csatahajós
senior tag
válasz eladohardver #1237 üzenetére
Egyelőre nagy a hallgatás a ráncfelvarrt Cypress-ekről, szóval ha 1-2 héten belül kell erős kártya akkor 5970. Q3 végénél előbb nem nagyon valószínű, hogy lesz új überhighend kártya Atiéktól (sztem erősen függ attól is, hogy az nV mit tud dobni a dual GF104-es karival...
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
Nem sok, de ez is azt igazolja, hogy Q3 vége, Q4 eleje lesz a leghamarábbi SI megjelenési dátum.
Érzésem szerint egyébként ez a kártya/generáció simán belefért volna az 5-ös széria nevezéktanába és amit hallani lehetett idáig annak alapján nem lesz sokkal nagyobb az ugrás mint anno pl. rv770->790-re volt.
[ Szerkesztve ]
-
csatahajós
senior tag
válasz robyeger #1245 üzenetére
"Ha az NVidia előbb jön a GF104-el, akkor vissza fogja venni az ATI nehezen megszerzett elsőségét. "
Ezt miből gondolod? a GF104 elvileg a GTX460 alapját fogja adni, azaz kb egy 5830 szintjét hozza majd. Még ha össze is hoznak belőle egy dual GPU-s vasat, akkor is még csak jóesetben az 5970-nel lesznek fej-fej mellett (nagyon jó esetben!). És ugyan presztízstermék de mostmár 3-4 márkának is kapható megemelt órajelű, 4GB-os 5970-e, azok ellen minimum egy dual GTX470 kéne.
-
csatahajós
senior tag
válasz robyeger #1259 üzenetére
Back to school-ra lesz itt a GF104 is (aug vége-szept).
Az nvnek ezt a kört sajnos most be kell nyelnie, viszont jövőre ők lehetnek picit lééselőnyben amikor majd egy már jól megalapozott architektúrát gyúrnak tovább, az Ati meg majd előbb utóbb valami újat fog hozni.
Mellesleg szerintem már rég volt, hogy az egyik oldal ennyi ideig üljön a trónon, mint most az 5970 (2009. nov. óta) és ha így megy tovább jó eséllyel megdönti az egy évet. Talán a 8800GTX/Ultra tudott utoljára ennyi idáig a csúcson maradni. -
csatahajós
senior tag
válasz jozsef11 #1265 üzenetére
Nem tudom milyen karid van, de ha három éves már (G92 vagy R600/Rv670 szint) akkor egy 5870 teljesítményű kártya azért elég szépen köröket ver rá, szóval nem jársz olyan rosszul azzal a 6770-nel szerintem (ami még hoz 10-15%ot az 5870en).
Abu, semmi hír nincs még azóta Kusu ügyben (ha még így hívják egyáltalán)? Tudom, hogy nyár van meg szabi meg minden, de nagy a pangás...
-
csatahajós
senior tag
1920SP lesz az inkább (ötös helyett négyes tömbökbe lesznek átrendezve, így jön ki a 480X4 szemben a Cypress 320X5-jével).
A RAM meg feltehetőleg 6,4 Ghz-7Ghz-es effektív órajelű GDDR5, de a busz marad 256 bites. Állítólag a NYÁK marad ua. mint az 5870 hogy csökkentség a költségeket...
A teszt nem hivatalos, de hihető, ha ennél kevesebbet hoz az új kártya nem igazán lenne értelme. Azért a korábbi azonos csíkszélesség melletti növelésnél (rv670 ->rv770) volt egy 2,5X shader növekedés és teljesítményben is legalább 2X-es (persze akkor a kiindulási alap kisebb volt mint most, de most a NI-es frontend is sokat hozhat, nemcsak a több shader). 5-ös szériáról azért így sem lesz sok értelme váltani, hacsak valaki nem éjjel -nappal Unigine Heaven benchmarkkal játszik
Ami inkább kérdés, hogy ez a 850 Mhz-es core clock már egy végleges szám, vagy overclock vagy ezeket is lehet majd gond nélkül 900-950ig küldeni mint a Cypresst....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest