Új hozzászólás Aktív témák

  • #92700160

    törölt tag

    Sziasztok!

    Lenne egy elég fura problémám.

    Van egy asztali gépem, nem mai darab:
    Intel E2180, 4GB DDR ram, Ati x1950 GT vga. Idáig tökéletesen működött w7 alatt. Most váltottam w8-ra 64 bitesre. Minden tökéletes, kivéve, hogy a gép amikor elsőre bekapcsolom, nem bootol be. Megjelenik a w8 logo, majd fekete képernyő egy kurzurral. Numlock működik, de ezen kívül semmi. Aztárn restart és megy minden tökéletesen. Csak első power upnál van ez a probléma. Leszedtem a drivert. safe modban driver sweeper, majd kikapcs, bekapcs,és vga driver nélkül nincsen probléma.

    Tehát ezidáig ok, hogy megvan a ludas, a 10.02-es ati driver (ez a legutolsó erre a kártyára, ez is w7 official). Ámde vga driver nélkül a full hd monitort 1600*1200-as nativnak érzékeli. Meglennék én driver nélkül, ha 1080 lenne a natív, mert nem szoktam játszani, de fel kell raknom a drivert, mert különben nem tudom felrakni a felbontást.

    Persze lehet mondani, hogy mit izgulok, hogyha reset után megy, node akkor is, ez nem normális, valami gond van itt kéremszépen.

    Esetleg vmi tipp, hogy 1, hogyan tegyem rendbe a drivert, hogy máködjön, vagy 2, hogyan tudom driver nélkül elérni, hogy 1080ban menjen a monitor.

    Van esetleg valami ötlet, hogyan lehetne ezt megoldani.

    Szerk: ha esetleg nem ez lenne a megfelelő topic erre akkor sry, átrakom máshova.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák