Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz apatyas #47265 üzenetére

    saját önös érdekük sok tíz ( talán 50 ? ) milliárd dollárba kerül nekik, nem pusziért teszik... Arra törekszenek hogy 10 év múlva is legyen nvidia. Elhiheted hogy ha AMD az IF. segítségével kizárólag AMD GPU-t fog támogatni és valami csoda folytán Intel is ezt eléri a kutya nem fog venni nvidia GPu-t szerver vonalon, ráadásul a tegnapi hír/ pletyka szerint Intel hamarosan tökön lövi magát ott is, közelít az egy szereplős piac rémképe... [link]
    akkor szerintem lehetnének nagyon kemény forgatókönyvek: [link]
    Nvidia elég komoly fejlesztéseket eszközölt eddig is ARM alapokon az autóiparban és a tegra is eléggé előremutató volt.
    valószínűleg az ARM megvételével nekik egy újabb hatalmas piac lenne a mobilszegmens , és a szerver piac komplett architektúrával,amiből leszivároghatna végre tényleg desktopra az ARM...nem hátráltatnák a fejlesztéseket,sőt... maximum Nvidia IGP/ GPU-s mobilok lennének hamarosan a piacon az ARM mellett nem Mali és társai.
    Igazából most AMD ellen az Intelt mint konkurenciát el kell felejteni az elkövetkezendő 3-5 évben mind CPU- GPU de még talán szerver fronton is, mert az IF. összeköttetés olyan fegyvertény a vörösök kezében hogy még velük egy sznten lévő CPU -val sem( nincs ilyen) lehetne mit kezdeni velük.
    Kivéve ha Intel támogatja és beépíti az Nvlinket és ha egyáltalán ma már Nvidiának kell ez a dolog( ARM mellet nem biztos) vagy pedig az ARM és Nvidia eggyé válik...

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák