Új hozzászólás Aktív témák

  • #82819712

    törölt tag

    válasz Raggie #41251 üzenetére

    Jó akkor elemezzük picit komolyabban.
    Vegyünk egy otthoni netet.
    1. Amortizáció mindenképpen fontos hogy mit helyettesít mert így számolható a megtérülése, de menjünk tovább. Nem csak PCben kell itt gondolkozni, azt gondoljátok át hogy a legtöbbet eladott mobiljáték piacra hogy hat. Az amúgy is korszakalkotó :N telófejlesztések mellett az új telefon vásárlási szokáson mit fog ez porba dönteni ha kapod a képet. és nem számolandó.

    2.Nem tudom az országok listája minket hogy érint
    EU: "Egyesült Királyság, Írország, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Hollandi, Belgium, Finnország, Dánia, Svédország és Norvégia."
    Tehát csak nagyobb késleltetést jelent vagy mást is. Ha jól értelmezem itt épülnek ki először komoly Navis szerverparkok de helyesbítsétek ha nem...

    3. Meg kell nézni azt hogy a kirakott játéklista mit mutat.
    Vannak e az általatok oly áhított nagy PUBG féle sokjátékos multik, vagy a max 4-es coop a támogatott és reálisnak beállított ? meg a single playerek. Tehát hogy mire szánják.
    ...és a legkomolyabb kérdés lesznek e exclusive címek, egy bards tale 3 exclusive is már komoly nyomot égetne a retinákba a buy gomb felett, mert ha nem adsz ki valamit azt fel sem töri senki.
    Itt akár időkorlátos exclusive-re is gondolok

    Ashley kirakott egy Man'o által preferált azonos órajel bencset GCNek között nagyon érdekes, néhol megmosolyogtató.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák