Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    Eddig pont az amit vártam. Talán a fogyasztás kicsit molettebb...
    Nincs program ami használná rendesen a feature-öket, és még nem is lesz egy ideig. Lehet elég csúnya launch lesz így, de most ezt el kell fogadnunk.

    Nekem azért sem csalódás, mert én már a legelső teszteknél (Talán fél éve), amikor kijött az 1080 körüli perf, sejtettem, hogy ez lesz most - mikor mindenki mondta, hogy ez a "kisvega". Egyrészt a Ti is elképesztően erős lett, másrészt egyszerűen több SP kellett volna ide (6000 körül), de ez már nem fért bele ebbe a TDP-be és chipméretbe.

    Nincs itt szerintem gond, ha majd kezdenek szállingózni a Vega "only" játékok, fél /1 éven belül, akkor beérik (Itt már csak az a kérdés, hogy mennyire hiszel a "mesében"). AMD-t sem kell félteni a csődtől, valóban nem ezen fognak meggazdagodni/csődbe menni. A presztízsveszteség az borítékolható, de ez benne van a pakliban.

    Az ár még a kérdés, mert ha 1070/1080 áron fog menni, de későbbiekben beérheti a Ti-t, akkor később jó vétel lehet. Nem is érdemes rugózni rajta, majd 2018-ban nézzünk rá újra.

    (#32350) Raymond: Szerintem ezek mindig is ilyen elméleti órajelek voltak, hála a szuperfejlett órajelmenedzsmentnek, én nem lennék abban biztos, hogy tartani fogják ezt az órajelet hosszútávon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák