Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz PuMbA #27116 üzenetére

    Ezt úgy hívják mák.
    Nálam G3900 HD 510, 6440HQ HD 530, ill. régebbi HD 4000 van még.

    Anomália mindenhol van/volt. Kevés, mert kevés dolgot próbáltam ki rajtuk. Írtam múltkor, hogy feltettem kíváncsiságképp pár játékot, Grid2 (ez eléggé Intel cím ha jól rémlik) futott szépen, de FHD-ra ugye kevés az IGP, gondoltam megnézem az 1-et, az el sem indult. Még 1-2 régi játékkal volt ugyanez a helyzet a felrakott 6-7darabból. És akkor ebben még nincs benne az ami indul de lassú/bugos.

    De épp azt is írtam másik topicban neked, hogy HD 510-ben nincs main10 HEVC hibrid gyorsítás. HD 530-ban van és erről egy szó sem esett soha, sehol. Nyilván ez nem bug, hanem "feature", azaz direkt van így, de ez a része is gáz, hogy keresgélni kell mi-mit tud. A mai napig ugyanígy nem lehet megmondani pár prociról csak tapasztalati úton, hogy van-e MVC/3D támogatás. :)

    De nem erre akartam kihegyezni. A gond az, hogy a dvga-knak sajnos még vannak előnyei akármennyire is APU/IGP párti vagyok. Ezért kár, hogy nem jött semmi értelmes dvga... vagy főleg, hogy ezt a pár megoldható problémát nem lépték át az integráltaknál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák