Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz bobalazs #25239 üzenetére

    Gigabyte-omon is minden kétszer ott van, van ami 3 helyen is. Elég idegesítő, főleg hogy nem is minden működik mindenhonnan.... :W Egy idő után kitapasztalja az ember.

    Ha megnyitom a Ryzen Mastert, ott amit látok feszek, hogy a VDDCR SOC 0.994V, a CLDO VDDP, a CLDO VDDG CCD és CLDO VDDG IOD is 0.9091V. BIOS-ban a Scalar 1X-es, plusz órajel nálam nincs rajta.

    A képernyőkép alapján a te procidat a PPT limit fogja. :K Nálam elképzelhető, hogy a TDC és PPT limitek valójában magasabbak, mint ami beállítva/a fotón van, mert a Giga lapom BIOS-a nincs normálisan kalibrálva, aláméri/jelenti a procinak az áramfelvételi telemetriát. (Ami engem eléggé bosszant, de hiába nyitottam erről ticket-et, nem történt semmi... :( ) A nálad azonos hűtővel tapasztalható 85W/62 fok alapján azt gyanítom, hogy nálam a 85W PPT az inkább 100W körül lehetett 'valójában'. A konnektoros fogyasztásmérőn mindenesetre az üresjárati 55W-hoz képest a prime közben 165W-ot mértem 80+ Gold táppal. Hasonló eredményhez így lehet neked kicsit magasabb PPT és TDC limit fog kelleni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák