- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvg
senior tag
válasz Dragon3000 #381 üzenetére
Lehetnek, csak nem valószínű.
-
Kvg
senior tag
válasz SECTORnooB #439 üzenetére
Hűtő helyett adhanának egy PC game serialt, azzal mindenki jobban járna.
[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
-
Kvg
senior tag
Nem tudom vót e már?
Jó kis gém teszt. -
Kvg
senior tag
válasz venom8888 #1019 üzenetére
Pár kérdés, melyik játék használ 12 szálnál többet? Miért kell használni a 24 szálat in game?
3900X kb szerverekbe való és rá engedik a 24 szálat game ben?
Fogyatékosság, illetve kóros bútasag tényállasa forog fönt.
Ez igaz az egész internetre inkompetens tesztekkel van tele a háló.[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
Vega 56/64 ilyen volt. Nen válogatják chipeket mindegy hogy non X, vagy X standard túlfeszt kap. Később jönnek új biosok azokkal járt már kevesebb fesz kell.
Gép építés után mindenképp UV, automata OC is erős minusz offset el, ha engedi BIOS. Próbléma megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
Semmi meglepő nincs ebben, egyszerű logika. Ez nem elméleti fizika, hanem elméleti logika.
Azért az ilyen durva fejlesztéseket miért nem tesztelik alaposabban? Egy nagyságredel okosabb emberek ezeket chipeket kifejlesztik nekünk és még sem tudjuk le tesztelni alaposan? Nem baj, némi lelkesítés után magán user ek befejezik a munkát. NP.[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
válasz SECTORnooB #1915 üzenetére
Mondod te, milyen alapon? Aki Intelről vált illetve régi az alaplap annak erősen ajánlott.! Hogy X570. Miért? BIOS bugokmiatt, jobb ram tuning , jobb VRM ek és jönnek a PCIe 4.0 SSD több usb 3.1
Senki nem fogja garantálni hogy a 5-10 minusz nulla lesz, csak azt hogy megy a"régi" lapban a Zen 2.
Maradjunk annyiban akinek B/X 450 470 je van mindegy, de akinek kvázi régi a gépe erősen ajánlott írom másodjára.[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
Mielőtt megnézném a videót, a véleményem hogy aki Intel ről vált kötelező a 570 egy olcsóbb bármelyik.
Akinek meg megyéhez a X470 ben és fogy PCI e X4 SSD venni annak so so 5% ért teljesítményért nem fejleszteni, mivel a köv. generáció már lehetséges, de nem biztos DDR5 lesz.
Azt még nem tudni Zen3 7nm+ még mindig DDR4 lesz, de valószínű 202 7nm refresh és 2021 Zen4 DDR5.Ezek pletykák, évente alaplap csere az intelesek privilégiuma.
-
Kvg
senior tag
Én már egy hete kértem rá, de biztos nem volt rá ideje, mert folyton tesztel.
Aida triál elég a felső sor is.Atom-anti
Ez ebben formában így nem igaz. mert Amennyiben olcsóbb 3200 As ramot vesz a user és 3600 rá állítja a frekit, még jó esetben a gyári időzítéssel , vagy kicsivel allatta is jól fog menni.[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
Megnéztem az árukeresőn, hihalt mint a dínók.
Nekem egy sima gskill 3200 aegis jobban bejön kinézetre, de úgy sem látom beszerelés után és alacsonyabb is mint a tiéd. Itelnél elég szar volt nálam a ez a márka, de tudom hogy a proci memória vezérlője miatt, mindegy fődet rá![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.