Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz wwenigma #5762 üzenetére

    Az sem "hirtelen". Ott is eltelik pár másodperc + nem 80, hanem 71°C fok. Ezért is kértem Locutust, hogy picit fejtse ki, hogy mit emleget "gond" címen és mit akar látni, mert az én értelmezésemben semmilyen rendkívülit nem látok, amit adott esetben a Kryonaut oldana meg nálam. Valamin filózik, csak nem értem, hogy min. Túl rövid ez a pár másodperc, lassabban kéne melegedjen? Vagy a 80-at sokallja (mondjuk pl. az én 72-mmel szemben)? Vagy neki 1 sec-en belül felugrik, nem úgy, mint nekem? Szóval nem tudom, hogy mit akar látni. De mondjuk elég flegmán beszél ahhoz, hogy ne nagyon erőltessem meg magam. :)

    Valahogy ebben a topikban mindenki olyan feszült, ezt a többi általam rendszeresen látogatott topikban nem érzem, vagy nem ennyire. Nem szimpi nekem ez a megmondós, harcolós stílus, de én már csak ilyen mimóza lelkű vagyok, aki fölöslegesnek érzi ilyen irányba energiákat ölni (de nem csak nála). Jobban szeretem az informatív eszmecserét és az építkezést.

    szerk.: 12 mp-nél 37 fok, 22mp-nél 71 fok. Vagyis 10 mp alatt ment fel. Nekem ez teljesen normálisnak tűnik. Az intel cpu-mat nem tudom már megmérni, hogy összevessük, de hasonlóra emlékszem

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák