Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz MPowerPH #3018 üzenetére

    A binnelés egy megint masik dolog, de ez ugyanaz mint a 9900K és a KS, ergó 9900K az rosszul sikerult lapkákból van ha maradunk ennél a gondolatvonalnál.

    Te kevered az elmeleti frekvencia-tudast - amit binneléssel allapitanak meg és sorolják be a lapkákat - az architekturális képességekkel, amik megegyeznek minden egyes legyártott CCD-nél. Ha OCUK azt mondja hogy nem ugyanaz a felépitese mindegyik CCD-nek akkor szimplan hulyeséget beszél, ha binnelésről beszél akkor pedig semmi ujat nem mondott.

    Tökéletes chipek vannak mindegyik 8-16 magos Zen2 prociban. És a 3900x kivétel mert abban hibas magokat tartalmazo, nem tokéletes chipek vannak, a sebességelőnyuk pedig abbol szarmazik hogy a CCD fix hőleadó felületére csak 6 mag termel ezért jobban meg lehet kuldeni őket.

    Elméleti maximuma 1 CCD-nek 1,5W/mm² illetve a felülete 77mm². Remelem igy ertheto.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák