Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz wwenigma #3015 üzenetére

    Nem azok... Binnelik a lapkakat, es a jol sikerultek, mennek 3900X -nek, a meg jobbak pedig a 3950X -nek. Ezert van hiany jelenleg a 12 magosbol, es a 3950X is azert jon kesobb, mert fel kell halmozni egy minimlais keszletet a tokeletes chipekbol, kulonben az a proci is csak blank lesz az arlistakon.

    Nem kell magyarazni, Intelnel ugyan ez van, es volt eddig is. Egyebkent OCUK -tol van az info, nem magamtol szedem az allitolagos hulyeseget. Thrawn, ez rad is vonatkozik. Irj 8Pack -nak, biztos szivesen megmondja, de Ot is le lehet hulyezni. Megszoktam mar, itt mindenki nagyon okos. :o

    A rosszul sikerult lapka nem csak azt jelenti, hogy esetleg nem tudjak aktivalni benne az osszes magot... Chip es chip kozott oriasi kulonbsegek vannak, attol fuggoen, a wafer melyik reszerol szarmazik. A kozepsokbol van a legkevesebb, es ott van a legkisebb selejtarany is. Ahogy mesz kifele, egyre szarabb lesz, attol fuggetlenul, hogy minden meg aktiv rajta, tulajdonsagait tekintve gyengebb lesz, mint azok, amik a belso reszrol kerulnek ki.
    Silicon lottery.... Csak ennel a szerianal az AMD megoldja, mert a silver es golden chipek mennek a nagyobb modellre.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák