Új hozzászólás Aktív témák

  • Walter_White

    senior tag

    válasz BiP #6278 üzenetére

    Nagyon Off: Én úgy vettem észre a pumpaleállást, hogy belassult a rendszer, először nem tudtam mitől... azt gondoltam valami megzabálta a memóriát, vagy program, ujraindítom a gépet, és az volt a legbosszantóbb, hogy nem lekapcsolt volna az alaplap, vagy csipogott volna mint az őrült, -mikor a pumpa a W_Pump ra volt rádugva.... amire normális esetben számít is az ember...hanem ujraindítás után pirossal kiirta hogy CPU Overheating.... mintha kiröhögött volna a gép:
    " nesze neked, kiirom, nem jelzek figyelemfelkeltően, le sem kapcsolom magam, :D " (külső nyoma ugye nincs annak hogy a pumpa leállt, mert nem látszik semmi) na ekkor táppal lekapcsoltam a gépet rögtön, levettem a blokk/pumpát, maga a cső is forró volt. 1 évet bírt. Visszaszereltem a Dark Rock Pro 2-t, de sajnos a proci sehogy nem volt stabil, folyamatosan fagyott a gép, ismerősömhöz átvittem: ott is már a Biosban is.
    Ha most rászánnám magam, ezek után folyamatosan kémlelném a hőfokokat. De nem lenne nyugodt pillanatom. Így döntöttem FIZIKÁLISAN ellenőrizhető épített víz+ pumpa kimenetére kötött áramlásmérő mellett.
    Amúgy míg nem tudtam a gépet használni, és szervizesek is mondták amit. Jobban belegondolva, nem hiszem, hogy olyan jót tesz a pumpa elektronikájának a procival való közvetlen érintkezés(blokk formájában)

Új hozzászólás Aktív témák