Új hozzászólás Aktív témák

  • Ruuwa

    tag

    Egy bátor önként jelentkező Ryzen és AIDA64 tulajt szeretnék megkérni egy mérés elvégzésére. Az eljárás garantáltan fájdalom mentes. ;]

    Az alábbi képek szerint be kéne állítani a CPU kihasználtság és frekvencia naplózását 500ms-os időközönként egy CSV fájlba.
    [Időköz beállítása]
    [Paraméterek kiválasztása]

    Persze ha más adatot is monitoroznál, akkor nyugodtan jelöld be azokat is. A naplózás a beállítások alkalmazása után azonnal indul, leállítani és újra elindítani a tálcán lévő AIDA ikon helyi menüjében is van lehetőség.

    A kérésem az lenne, hogy egy legalább 30-60 perces időszakot naplózva teljesen hétköznapi módon használj egy, esetleg egymás után két erőforrás-igényesebb alkalmazást. A naplózás indítása után és befejezése előtt jó lenne 1-2 perc tétlen időszak, viszonyítási alapnak. Nem kell aggódni, a CSV fájl mérete 1-2 MB körül lesz. Ha ezzel végeztél, kérlek küldd el a keletkezett _log végződésű CSV fájlt és egy rövid leírást (milyen alkalmazás/játék és azon belül mit csináltál nagy vonalakban) a vegyesleves kukac gmail pont com címre, hogy egy ilyen tündibündi diagramot készíthessek belőle:

    Ez pl egy Core i7 4810MQ kihasználtsága No Man's Sky alatt

    U.i: Nekem az is jó, ha más formában teszed elérhetővé/letölthetővé a CSV fájlt. Ahogy jól esik. :R

    [ Szerkesztve ]

    Valami tréfás, humoros, mégis mélyenszántó gondolatokat magában hordozó, rövid, velős mondat, mely egyéniségem rendkívüli sokszínűségéről tesz tanúbizonyságot.

Új hozzászólás Aktív témák