Új hozzászólás Aktív témák

  • prolad

    őstag

    válasz hokuszpk #5254 üzenetére

    A kisebbik kaby lake G 65W TDP-vel megoldotta a dolgot tavaly 14nm-en,a nagyobbik is "csak" 100W, ha tényleg olyan jó lesz a 7nm gyártás, akkor ezt vagy még jobb at biztos tudná hozni az AMD is. Nyilván az árát is megkérnék, de én pl szívesen fizetnék érte kicsit többet. A Kaby lake G Nuc is csak azért maradt ki, mert az intel eléggé hanyagolja ezt a vonalat ki tudja meddig lesz támogatás.
    Threadripper méretben valószínűtlennek tartom, akkora méretben meg annyi mag mellé a többség már inkább külön VGA-t vesz.

    solfilo
    A Picassonál nem úgy volt, hogy az csak Zen+, frisebb stepping, elsősorban a mobil szegmensbe? A Zen2-es APUk meg majd Q3-ban, ami egybevág azzal, hogy a nagy AMD bejelentések lemennek május/júniusban, ez meg majd pár hónappal később. Ha tényleg minden szimten 2 magot berak pluszban az AMD a sima 3xxx-es szériába, akkor az APU-nál is meg kéne legalább ezt lépnie, ha már az IGP-hez nem is fog érdemben hozzányúlni.
    Emellett biztos lesznek Navi alapú IGP-k a későbbiekben, ha már a Navi a PS5-be megy és kiemelt cél volt az energiahatékonyság növelése.

Új hozzászólás Aktív témák