-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogiii
aktív tag
Sziasztok!
Én most rendeltem be egy rx580 4 gb karit. Egy be quiet straight power 400 w (80+ gold) táp van a gépemben és másik topikban azt az infót kaptam hogy mivel nem fogok tuningolni elég ez a táp.
Tényleg elég vagy inkább ne kockáztassak?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Rogiii
aktív tag
válasz AiRLAC #30719 üzenetére
Nekem egy 2400g mellé kerül. Nagy igénybevétel nem lesz, mert az integrált apu-t váltja. Nálam a youtube és facebook beágyazott videóit képtelen volt az apu normálisan kezelni chrome alatt. Semmi nem segített rajta, ezért upgradelek rx580-ra, meg végre ki tudok egy két újabb címet is próbálni.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Rogiii
aktív tag
válasz dragonfx #30729 üzenetére
Szerintem újonan nem igazán éri meg most 1050ti-t venni. Esetleg családon belül, ismerősi körben sem tudod kipróbálni? Mert ha mondjuk alaplap vagy táp hiba akkor a következő karival is szívás lesz. Valahogy ezeket ki kellene zárni.
[ Szerkesztve ]
-
Rogiii
aktív tag
Na megjött a Shappire Nitro+ Rx580 kártyám. Megvolt a próba, simán viszi a 400w-os táp. Meg vagyok a kártyával is elégedve, hozza azt a játékok alatt amire számítottam és 58 foknál nem is melegedett tovább.
Viszont lenne egy kérdésem Shadow of the Tomb Raiderrel próbáltam és amikor kilépek a játékból akkor marad a Gpu 100% terhelésen, akármit csinálok úgy marad, csak az a gép újraindítása segít.
Találkozott már valaki ilyen hibával?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
Rogiii
aktív tag
válasz kisselandras #30944 üzenetére
19.1.2 driver van fennt. Oc nincs, igy furmark stressz teszt alatt 310w fogyaszt a gép,de játékok alatt folyamatosan nincs ekkora fogyasztás. Szerintem simán elbírja a táp, 80+ gold minősítésű.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest