Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz papírzacsi #52176 üzenetére

    Nem tudom, én a Win 8 próbát a sok szarsága miatt gyorsan kukáztam, amikor a 8.1 update kijött. Mai s Win 7 lenne, ha nem lenne pár játék, amely a W7 frissítések miatt azon már nem fut.

    Speed(R): Emléxem, írtad már ezt a "remek" tuninglehetőséget 7850-ekkel kapcsolatban. Sajna továbbra is megtévesztő, mert a RAM-okat nem tudod hozzá húzni, ami miatt eleve legalább 2/3-olódik a nyert sebesség (feljebb szerintem még ez alá is megy), a laggolásról nem is beszélve, amire aztán sokan szidják az AMD drivereket, miközben szinkronban (GPU/VRAM azonos gyorsítás) húzott VGA-kkal kevésbé lép fel ilyen jelenség. Szóval 50% GPU-tuninggal nem kapsz 50% teljesítmény-növekedést. Itt amúgy néztük többen is, ha 13-15%-ot húztunk csak a GPU-n, a tényleges teljesítmény-növekedés mindössze 7-9% volt. Vérpistike persze ugrik a +50%-ra, amit sztem egyetlen gyártó sem hagyna, mert akkor ki venné meg a komolyabb kártyát, ugyebár. Persze a drasztikus élettartam-csökkenés miatt lehet, hogy mégis hagyják, hiszen korai újabb vásárlást jelent. Na mindegy, akinek a 7850 jön be, főzzön azzal. :R Amit én a 7850-nél jónak tartok , az az, hogy szinte soha nincs rá panasz a topicban, még ócskább driverekkel sem.
    A másikban tévedsz. ;)

    ricsi8800gt: Én elsősorban az AMD-re váltás miatt gondoltam, mekkora merészség. Ráadásul nemsokára havonta kb. 100Ft-ba kerül majd (150Ft/1GB netadó) tesztelni az éppen kiadott drivereket (300MB/db), melyikben van kevesebb bug. ;]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák