Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz F e Z o #49009 üzenetére

    1100/1700, de ez valóban mindenben stabil (pl. Blands sem dobja ki 30p játék után). Feljebb nem a fesz, hanem a hardver miatt nem megy, én legalábbis nem nagyon akarok további feszt emelni, bár a gyári 1.144. 1.1-re állítva a droop (és nem drop) miatt 1.09 körül teljesít. Lehet, hogy majd megnézem, mennyivel megy feljebb eredeti 1,21V-on, de akkor már erősen melegszik (persze még így is bírja), gyakorlati értelme meg zéró.

    belinho: Eredetileg az XT is 1.21V-os volt, de kiderült, hogy azok jobbak. A rosszabb alkatrészeket meg kiszórják a lá 270X. :P A GPU gyorsítása mellé a VRAM-oké sem ártana, máskülönben az órajelemelés lényegében optikai tuning (azaz nincs akkora hatásfoka, mint ránézésre).

    BogyóBP: A Mantle arra jó, hogy lassítsa a grafikai megjelenítést. A 10-100x gyorsulás nem más, mint marketing, illetve elméleti lehetőség, amelyet soha nem fognak kihasználni, máskülönben senki nem venne dedikált VGA-t, vagy akár csak középkategóriásat. :)

    Steve198310: Hát, ekkora fesszel nem tudom, hogyan ilyen hűvösek (ha valóban annyi), de a 7870X-eket az ide linkelt tesztekből láthatóan nem nagyon verik.

    Lenne egy kérdésem: W8 alatt melyik segédprogi képes normálisan vezérelni a VGA-t? És az sem ártana, ha aut. képes lenne indulni, mert egyik sem teszi, hiába a reg bejegyzés.

    GPU-Tweak: nincs fesz állítási lehetőség
    Trixx: indításra nem állítja be az órajeleket, utána pedig nem szabályozza a feszt az egyes profilok között, hiába vált.
    Afterburner: nem váltja a profilokat, és profil nélkül sem kapcsol vissza 2D-ben (vagy fel 3D-ben).

    Eddig kényszerből AB van kézi indítással és módváltással.

    W7-en nem fut Dirt 1-2 (DX fix-szel és Live frissítéssel sem, neten ezeket írják), és nem lehet telepíteni NFS4-et (régen lehetett, de W7 update után már nem működik). Ja, és W7-en tudtommal nincs DX11.2 lehetőség.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák