Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Barbarossa88 #3996 üzenetére

    Most soroljam azokat a 4 magosokat, amelyeknél több cache-sel bír egy E8400? :DDD Ráadásul nincs olyan VGA ma, amelyet ne lehetne kihajtani egy E8400-zal, ha az ember normális grafikai minőséget használ (és a procik összehasonlítása miatt az ilyen tesztekben pont nem ilyeneket használnak). Az egész i7 technológia 3-4% pluszt hoz egy E8400-zal szemben, szóval ennyit a 4 magosokról...

    zuchy: Látod, hogy félreértették, nem kötözködésből szóltam. :N
    Nem is játszanék 640x480-as játékkal (különben sem számít, hogy 500, v. 600 FPS-szel viszi őket egy proci), és attól, hogy valami nem régi (lásd: Wolf), még nem lesz terhelő egy VGA-nak. De majd teszek föl a honlapomra Borderlands terhelési grafikonokat: megy mind a 8 mag, de összesen nincs annyi terhelés, amellyel egy E8400 ne birkózna meg.
    Persze, hogy gagyi proci nem játszik, de pont az E8-asok az a szint, amely már megfelelő az erősebb kártyák alá is.

    HW Junkie: Azt csak képzeled, hogy kell neked annyi. ;) Ha a játék úgy van megírva, hogy 2GB-tal hagyjon nagyobb látótávolságot, akkor már gáz. Amúgy ezt bújtatott marketingnek nevezik.

    TTomax: Hiába mondod neki, csak arra gerjed, ha meglátja, hogy "2GB". :DDD Amúgy egyetlen kártyára sem kell 2GB egy akármekkora, ma kapható felbontású monitorhoz, de ha elmondják sokszor, hogy a sok RAM a több képernyőhöz kell, az is totálisan falra hányt borsó marad.

    Goldmen75: Mert lehet villogni vele a faluvégen. :)

    ceaser: A CF mindenképpen szívás. 2 GPU-val max. +80% teljesítményt kapsz, de ez a legritkább, van, hogy visszaesik a gép teljesítménye az 1 kártyás konfighoz képest. 3DMark06 és Vantage viszont hoz akár +98%-ot is!
    A 2GPU-s VGA cseppet sem lesz jobb, mert az is CF v. SLI, csak egy kártyán.

    janos666: Egyetlen régebbi játéknál sem orvosolják a lassulásos hibát, mert leszarják a régi programokat, és a régi hardvereket is.

    RI/OS: Vegyél már +2-t, és egy hozzá való lapot akkor már! :U Csak megéri az a +8% teljesítmény! :DDD
    HAF 932-t kell venni, vagy S840-et, az még tágasabb.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák