- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
san diego
tag
válasz SimonYana #4900 üzenetére
hát igen csak ha ddr3-ra váltásnál amennyit megspórolok a lapon annyival többet kiadok a ddr3-ra meg az am3as procira
és Te is írtad hogy a ddr3 ratyin szerepelt nálad szóval az mindenképpen felejtős[ Szerkesztve ]
A szervezés az amit az előtt csinálsz mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod ne keveredj bele.
-
-
-
san diego
tag
válasz SimonYana #4906 üzenetére
jó lap ha egy vga-val nyomnám ilyet vennék de a kettőhöz kell 790fx
picit elírtad mert ez a lap nem FX csak X aminek a fő különbsége pont az h nem 2*16 hanem 1*16 és 1*8 pcie van rajta cfx-ben pedig 2*8A szervezés az amit az előtt csinálsz mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod ne keveredj bele.
-
san diego
tag
Oliverda látom megjöttél véleményeznéd a #4801-es hsz-t
A szervezés az amit az előtt csinálsz mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod ne keveredj bele.
-
-
san diego
tag
válasz Oliverda #4917 üzenetére
hát egy 3700-nak örülnék egy 940BE-nek ez nem lehet akadály ha meg a proci képes rá akkor nehogy a chipset fogja vissza mert akkor feleslegesen vettem procit
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap ota boldog tulaja vagyok egy Phenom II X4 940 BE procinak.
Ma csináltam egy gyors tuningot. Biztos menne még de ramjaim csak 800Mhzesek.
Ez jo eredménynek számit?
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
san diego
tag
-
SimonYana
addikt
Köszönöm a segítséget!
® SimonYana ®
-
Osiris
őstag
Hi!
Elképesztő jelenséggel találkozttam már megint: "FSB" emeléssel tuningolom éppen a 940BE-t, alapfeszen 3330mhz-re -> 222x15. Prime alatt blend tesztelek és egyszer csak azt látom, hogy szép lassan kezdi visszavenni valami az fsb-t (everest szerint) és minden mást ami ebből származtatott órajelen üzemel (ht, nb, cpu, ram). Amúgy a rendszer stabilnak tűnik.
Mitől lehet ez? A c'n'q ki van kapcsolva, biosban és win-ben is. A hömérsékletek egyike sem túl magas.
Szerk.: az fsb 222 és 210 között ingadozik.[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
-
Osiris
őstag
válasz SimonYana #4931 üzenetére
Hát igen, egész szépen javul a forint, így most eléggé átrendeződtek az árlisták, aminek azért örülök annak ellenére, hogy irgalmatlan bukta eladni.
Ha jól fog menni a procid akkor lehet, hogy megjön a kedvem és én sem várok a 965-ösökre, hanem beleugrok egy jóáru 955-ös upgradebe.[ Szerkesztve ]
-
foppa
tag
Sziasztok!
Phenom II 955BE procihoz milyen lapot javasoltok? Kettőt néztem ki:
ASUS Crosshair III Formula
ASUS M4A79T Deluxe
A kettő nagyjából egy áron van!
Üdv -
SimonYana
addikt
Szép lap!
Mondjuk 47500-ért lehet is szép!
Crosshair 1
Crosshair 2
Crosshair 3
Crosshair 4® SimonYana ®
-
san diego
tag
válasz SimonYana #4936 üzenetére
tuti nem vennék még1szer Asus-t volt Crosshair-em 2is és azt kell hogy mondjam szaar ha már ennyit akarsz lapra költeni vedd meg az enyémet Giga kenterbe veri ezt a csili-vili karácsonyfa díszt
szerk.: bővítési lehetőség pci téren az nincs, dual lan nincs, a hangkari meg lószar csak a matrica van rajta kijelző meg vicc (Tapasztalatból mondom)
[ Szerkesztve ]
-
san diego
tag
válasz SimonYana #4938 üzenetére
kevés a 8 sata? ne viccelj 2 e-sata a hátlapon külön raid, 2 lila amin szintén külön van raid, és 4 sárga amiket ismét raid-be lehet kötni
szerk.: halkan hozzáteszem h a 790FX-UD5P-ön ugyan ennyi van mert ott nincs e-sata kivezetés onboard csak lapra köve panellal
[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
válasz san diego #4939 üzenetére
Kevés a 6 sata.
Azt a hátsó e-satás baromságokat inkább hadjuk....
Az egy haszontalan dolog!
Ha nekem a gépben van a meghajtóm nem fogom a gépen kívülre tenni!
Vagy hátulról vezessem be 1 méteres sata kábellel?Ha kívül van a winyóm honnan kap áramot????
Belülről kókányolok egyet,vagy vegyek emiatt külső racket?
Az dugja be az anykájának aki ezt kitalálta!
E-sata csak arra való ha adatot viszel hozol és külsőről egyszerű csatlakoztatni.
Ezzel akarták kiváltani a már lassú USB-t de nem vált be,mert jön az új USB3.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
san diego
tag
ejj barátom nem ismered ezt az e-sata dolgot a kivezető panelen van táp kimenet is és gigáéknál nem spórolnak a kábellel és adnak e-sata kábelt + a tápkábelt mingyárt teszek fel neked képet hidd el nem haszontalan pl én használom mert nekem nem a házba van a dvd íróm és bármikor eltávolítható és hordozható
-
SimonYana
addikt
válasz san diego #4941 üzenetére
Nekem ne mutasd be!
Az összes intel DQ6-om volt
Kb 6 db kivezető panelt adtam itt el külön
annyim volt plusba!
Ja... hátul 2 satához van egy tápkábel ami még nem is Y.
Nagyon jól ismerem a haszontalan e-sata dolgot.
Nekem kell házon belül 8 sata minimum.
És le csokispiskótázom azt amit kívülre vezettek!
Minek van a HAF 932-es ha mindent üresen hagyok és külső szarokal pakolom körbe a házat!Hidd el több alaplapom volt mint 50 átlag felhasználónak együtt véve!
Majd 2 havonta cserélgettem és próbálgattam.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
san diego
tag
válasz SimonYana #4942 üzenetére
na pont ez az nem mindenkinek van 50ezres óriás háza
én például nem szeretem nyitogatni az aeroenginem ajtaját így lett ez a megoldás:kívül
Rólad tudjuk hogy nem vagy átlag Júzer Neked a 12 sata is kevés[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
válasz san diego #4943 üzenetére
Ha kell hozok neked ebből az 50 ezres házból 36 ezerért!
Már én is vissza fejlesztettem!
Valamikor tényleg kevés volt 12-15 sata hely.
Most már beérem 8-al,mert a 4 db-os Raid tömbömet is lefokoztam 2db-osra.
Meg ugye most már a sok darabot leváltják a terrás winyók![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
-
san diego
tag
válasz SimonYana #4946 üzenetére
szerintem itt a DQ6-ot nem a külsőségekben kell keresni, inkább az ilyen extrém cfx vagy a tuninglehetőségek, a DQ6 egyfajta megbízhatóságot is jelent, ilyen hűtő nincs az alatta levő lapokon meg ilyenekre gondolhattak mikor ezt a nevet adták neki....szerintem
-
SimonYana
addikt
válasz san diego #4947 üzenetére
A DQ6-os alaplapok neve a 6-Quadból származik (Quad BIOS, Quad Cooling, Quad eSATA2, Quad Triple Phase, Quad Core Optimized, Quad DDR2/DDR3 slots).
Viszont az a Quad e-sata minegyiknél csak ki vezethető volt a lapról egy hátsó panelal.
Tehát ha nem szerettem volna használni , akkor van 8 normális belső csatim.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
san diego
tag
válasz SimonYana #4948 üzenetére
akkor ez a lap mégis csak DQ6 mivel ez mind rajta van
e-satáből kettő kint van +2 kvezethető és 4 belső marad akkor vagy 2kint 6 bent.
De Te is bevallottad h most már azért akkora szükség nincs ennyire mert vannak igen nagy kapacitású vinyók.A szervezés az amit az előtt csinálsz mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod ne keveredj bele.
-
SimonYana
addikt
válasz san diego #4949 üzenetére
a 15db-ra nincs szükségem és ezt vallottam be !
Da azt nem mondtam,hogy jó hogy 2db-al kevesebb van belül.
Gari nélkül meg semmit nem szoktam venni.Még egy elemet sem.
Gari nélkül úgy vagyok vele,hogy hiába csak 20-ért vettem a 60 ezres dolgot,ha tönkre megy vagy szar akkor 20-at dobtam a kukába.Verhetem a seggem a fölhöz,hogy milyen olcsó volt ez a 60 rongyos valami.Igaz használhatatlan de olcsó!Lehet én gondolkodom rosszul,de akkor inkább vegyem drágán,de nyugodtan alszom,hogy van gari.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest