Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Habugi #8923 üzenetére

    Mikor megvvettem az FX-et már akkor is morogtam a lapok hiánya miatt. Az ATX méret kényszer volt, szerencsére az NZXT S340 rohadtul tetszik, belevágtam, h majd jönnek kisebb lapok. Semmi. Ryzen előtt is nyekeregtem, h csak legyen ITX, mert kis gép a cél. Semmi... A 6300 leváltása nagyobbra pusztán a kíváncsiság miatt volt, nem lettem beljebb, nincs kihasználva ez a proci. Nem bánom vagy ilyesmi, de nekem ez feleslegesen sok. Tehát lehet halkabb a gép.

    Reálisan az 1400-as elég lenne nekem (4/8, Witcher vagy Fallout esetleg megakasztja, de kétlem), nézem, h 40k körül van aprón. Asszonnyal beszéltem, InWin 301 fehér zöld utat kapott (OK, azt nem tudja, h fizuig csak vajaskenyér+párizsi :B ). Rendelem, alakítom, festem. Utána majd jöhet vmi bele. Keresek ventit is, full fehér kellene, talán BitFenix Spectre Pro 120mm megfelel házventinek.

    Jah, hogy megéri-e? Nyilván nem. Annyit nyerek, h újabb, kevesebb hő, halkabb gép. Asztalomon több hely. Meg végre vmit újítok, M.2 SSD felé haladás.

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák