Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacccca87

    addikt

    Más szokott olya tapasztalni hogy random akadoznak a játékok pályára lépés után?

    Főként DOTA2 és CSGO-val játszogattam mostanság, ezeknél nagyon pici akadásokat szoktam észre venni olyan esetben ha egy új textúra/modell/effektet kell megjeleníteni.
    Mivel eléggé jelentéktelen volt az akadás így nem nagyon zavart, és mivel viszonylag hamar be kell tölteni mindent a mappokon így gyorsan el is múlik ez a probléma, illetve más játékoknál (de inkább grafikus motornál) nem nagyon tapasztaltam.

    A problémám az hogy most CSGO2 betanal ezek az aprócska akadások, konkrétan 2-3 sec-es akadássá nőttek. Felbukkan előttem egy ellenfél aminek a modeljét még nem láttam instant megakad a kép, szétlőnek eltőttem valami pusztítható tereptárgyat szintén, befordulok a sarkon dettó. És ez megy addig amig "be nincs töltve" minden effekt textura modell.

    Fogalmam sincs mitől lehet mert másoktól nem hallottam hasonlót.
    Próbáltam már driverből üríteni a shader cahce-t meg a windowsos kezelőn keresztül is, de nincs hatása (cserébe más játékok ahol indításkor végzik el a fordítást ott újra végig kellett ülnöm).

    Jó lenne valahogy megoldani de nem tudom hogy. A gép az az adatlapommal megegyező, ami adalék hogy M.2 NVEM PCIe SSD-n van a rendszer és a játékok is.
    Nemsokára tervezem a teljes rendszert újratelepíteni, talán az segíthet mert már eléggé régi a telepítés.

Új hozzászólás Aktív témák