Új hozzászólás Aktív témák

  • Zamma

    őstag

    válasz ANOka #21090 üzenetére

    Nem kell végigkeresni a régebbi hsz-ek között mert egy kedves szavad nem volt rddig senkihez... Engem is kioktattál és számonkértél úgy hogy nem is neked válaszoltam...
    Ezen kívül éltalános infógyűjtés volt részedről...
    Általában te nem is kértél itt semmi segítséget csak forszíroztad hogy szájbarágósabban segítsen x, y-nak.
    Én kb. max. 2 hete kezdtem el a kártya belövésével foglalkozni és bár való igaz hogy általános infó nincs a topiknyitóban, de az nem véletlen, nem igénytelen és nem elhanyagolt.
    Ugyanis sok előre felkészülést igényel az egész. Igen, sok utánaolvasást méghozzá csipspecifikusan. És ami nagyon fontos: nem mindenkinek és nem mindenre IS jó csesztetni a csuszkákat! Első körben mindenki nézze meg hogy az igényét kiszolgálja-e a kártya. Ha nem, lehet specifikusabban boncolgatni a témát.
    Miután ez megvan már "csak" tapasztalatot kell próbálgatással szerezni - mert minden kártya más és más - ez szintén bonyolítja az összképet.
    Nagyon kevés olyan infót lehet megosztani általánosságban amit ha aranyszabályként kezelünk hatékonyan a végére jutunk a folyamatnak.
    És végül: eddig azt se tudtuk hogy milyen konfigról és milyen kártyáról van szó! :DDD
    Az már most kérdéses hogy minek neked egy ilyen jól hűtött cucchoz bármi, de szerintem rövidesen az is kiderül... Pénz: van, áram: van, teljesítmény: van.
    Hát csak ennyit a téma margórája!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák