-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
válasz FDAssasin #77006 üzenetére
Hello.
Egyik nyáron 80°c körül volt renderelés közben a 8350-em és semmi baja. Soha nem fog akkora terhelést kapni mint prime közben.Szóval lényegtelen szerintem... Nem tudom mit fogsz a géppel csinálni, játszani ilyesmi, aközben nézd meg a hőfokokat, nemhinném hogy gond lenne.V6
-
belaazallat
addikt
Szia!
"Ha megpróbálom undervoltolni a magokat akkor amint az AUTO beállítás helyére fix negatív érték kerül, azonnal magasabbról indul a feszültség és a hőmérséklet is megemelkedik. Minden energiatakarékos funkció be van kapcsolva, LLC-hez nem nyúltam."
Ott valami nem kerekek. Auton nem hagyunk feszültség értéket.
Összefoglalóban ott az ajánlott olvasmány....
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Hencso
Ármester
Teszek fel valameiknap bios beállitásokat. De ha tuningolsz akkor nhd15 vagy nhd14 vagy Bq dark rock pro 3 szerez be.
A 6+2 vrm meg hurka komolyabb tuningra fütteni fog rendesen . 8+2 es lapokal kavirnyásztunk itt 4.5ghz felett.
Meg egy jó szelözö kecosem árt. [kép][ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest