Új hozzászólás Aktív témák

  • Mcrazy

    őstag

    Sziasztok!
    Elnézést, ha már volt téma, de nem találtam hasonló bejegyzést.
    A történet a következő: Novemberben kaptam az Amazontól 30 nap ingyenes kipróbálási lehetőséget, amit a lejárat előtt 2 nappal le is mondtam, hogy ne vonja le az éves 89€-t. Azt még hozzá kell tennem, hogy az ingyenes időszak alatt megnéztem, hogy milyen filmeket adnak a Prime videóknál, de rájöttem, hogy számomra az is felejtős. Szóval a lemondás után meg is kaptam a visszaigazoló email-t, hogy minden rendben, a Prime tagságom megszűnt. A fizető kártyám egy Wise digitális kártya volt, amit bent hagytam arra az esetre, ha még rendelnék valamit. Ma belépek a Wise app-ba és látom, hogy 8,99€-t le akart vonni a számlámról, mint havidíjat, de nem tudta, mert nem volt rajta pénz.
    Tavaly ugyanezt eljátszották, arra hivatkozva, hogy nem a DE oldalon mondtam le, hanem a .COM oldalon és az nem hozzájuk tartozik. Felmentem a De végű oldalra és sikerült másodszorra végleg lemondanom. Most figyeltem és mindent a német nyelvű, DE végű oldalon intéztem. Úgy látszik sikertelenül. Ez egy olyan cég, hogy azt sem szabad elhinni, amit leírnak.
    Azt gondoltam, hogy 1 év múlva már nem találkozok a gusztustalan üzletpolitikájukkal, de ezek szerint nem volt szerencsém.
    Legközelebb inkább kifizetem a 3-6€ szállítási díjat, mintsem még 1x Prime tag legyek.
    Nagyon ritkán rendelek az Amazonról, mert rengeteg a gusztustalan eladó, a sz@rnál is rosszabb minőségű áru (soxor drágább, mint máshol) és a vásárlóvédelem is (a visszajelzések alapján) egyre rosszabb.
    Más is járt már hasonlóképpen? Mi volt a megoldás?

    Üdv: Mcrazy

Új hozzászólás Aktív témák