Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Nálam a felébredéseket mindig eltalálja a GTR 2e. mármint, ha fel is kelek, ha csak fekszem, akkor nyilván nem.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nagyúr
válasz scyllarus #46 üzenetére
Azon a tényen nem változtat, hogy félkész a szoftver, hogy neked ez lényeges vagy sem. Egy okosóránál kritikus a szoftveres rész, és ezek szerint nem végeznek hibátlan munkát. Innentől a szoftverek többi része is megkérdőjelezhető.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
veterán
válasz Parallaxis #53 üzenetére
Nekem egyelőre elég, de ha tényleg érdekelne a napi EÜ statisztika, biztosan nem ezt venném újra. Szorul a hurok, kénytelen leszek venni egy Pixel Watch-ot, a Fitbit szenzorokban nem csalódtam.
-
pgonzy
tag
válasz Parallaxis #57 üzenetére
A Huawei órákat nem ismerem, de egy galaxy watch 5 44m órát használok. Az EÜ funkciói hát hagynak kívánnivalót maguk után. A pulzusmérés az nagyjából jó, az alvás analízis a tapastalatom szerint sokszor pontatlan, pl tegnapelőtt rosszul aludtam, kb 4x volt hogy felkeltem, mosdó, víz, kis nasi stb. Az óra szerint egyszer voktam ébren. A vérnyomásmérést kalibrálni kell, na most azt méri amit bekalibrálsz, ha pl 120 koruli erteket kalibralsz, akkor mindíg kb annyit mér, amikor lentebb volt a vernyomásos, es kalibraltam hozzá, akkor alacson,abbat mert, hiába ment vissza. A gps nagyjábol mér távot, arra jó, hogy tudd kb mennyit túráztál, de sportra szerintem nem jó. Össze vissza ugrál a nyomvonal a ténylegeshez képest....aztán be van állítva, hogy a BT kapcsolat megszakadásakor rezegjen, és jelezze a képernyőn, ezt is olyan véletlenszerüen csinálja, hol müködik, hol nem. Most kb ennyi jut eszembe. Viszont az ertesitesekwt nekem jól kezeli, gboarddal magyarul tudok diktalni üzenetet, ha pl turazok, es nem akarom elovenni a telefont, hivasok jol működnek. Hogy pozitívumokat is mondjak.
Volt amazfit gts 4 mini-m, nekem tetszett a zepp alkalmazás, egyszerű vokt kezelni, telepítgetni stb. Viszont a gps abban is harmat gyenge volt 5km alatt tévedtt kb 6-800 métert!!! Régen amíg futottam volt garminom, az viszonylag stabil, de ott is sokan panaszkodnak erre, arra. Sajnos nincs tökéletes, szerintem azt kell fontolóra venni mi az ami nagyon kell, és olyat választani, ami azt tudja a legjobban. -
scyllarus
veterán
válasz Jim Tonic #54 üzenetére
Felhasználói szokások kérdése. Engem az aktivitáskövetés pontossága nem érdekel, akinek az kell, vegyen Garmint vagy Polart, ebben a Huawei/Samsung ugyanúgy gyenge csak még egy csomó más hátrányuk is van mellé. Engem csak trendszinten érdekel, annál meg mindegy, úgyis minden alkalommal ugyanúgy 2-5-10-akármennyi százalékot fog tévedni, tehát a trendet nem befolyásolja. Az alváskövetése jó, az üzemideje jó, az értesítéskezelése jó, engem ezek érdekelnek.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
moma
őstag
Beleolvasva a kommentekbe asszem még egy ideig nem lesz okosórám Tök az jön le, hogy éretlen a technológia.
we all deserve a bit of luck.
-
Victoryus94
őstag
válasz pusszycat #14 üzenetére
Ezzel 100%-ban nem értek egyet.
Az igaz hogy pl a GTR42 férfiasabb volt, de fekete szijjal ez is rendben van.
Az én csuklóm mondjuk nem túl vastag, és nem szeretem a nagy ormótlan órákat, a 45-47mm-es órák pedig a kollégáim szerint is zavarók (sem éjszaka, sem sporthoz nem hordanák, alig tudtam a GTR 47mm-től megszabadulni).
A GTR 42mm hozzám közelebb állt, szerintem a szijja is ugyanez a méret. Mind a GTR 42-t mind a GTR minit be tudom csatolni a gyári szijjal, jelenleg is a Minit hordom. mert a 42-es OLED panelje teljesen megadta magát, én meg még akkor rendeltem, amikor a hazai forgalmazója azt mondta, nem lesz itthon kapható. (Hónapokkal később végül elérhető lett a 47 mellett a 42-es is).[ Szerkesztve ]
-
válasz Victoryus94 #62 üzenetére
Ja. Nem. Én a GTS-ről beszéltem azt nem tudtam felvenni, GTS 4 mini pontosabban.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
gusthy
veterán
Alapvetően eddig én is a Fitbit szenzorokat találtam a legjobbnak, csak két baj van a Fitbittel: egyrészt jövőre kivonulnak a magyar piacról, másrészt a sportolási funkciói rettentően karcsúak. És ebből az első a nagyobb probléma.
A Pixel watch üzemideje pedig értelmezhetetlenül alacsony.
Amennyire én látom, a 100k körüli órák mindegyikénél valamilyen kompromisszumot kell kötni, és ebből az egyik lehetőség az Amazfit Balance.[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz pusszycat #63 üzenetére
Bocs, benéztem.
A feleségemnek GTS2 minije van. Feketében az se volt kifejezetten nőies, és a szijj egyezik az GTR minimmel, ezért lepett meg, hogy gyerekórának tituláltad.
(Én inkább azt mondanám, hogy nem vastag csuklóra való óra. Megjelenésében nincs vele gond, és Ali tele van szijjakkal).A GTS4 mini kijelzője mintha nagyobb lenne (a 2 minitől), ezért lep meg hogy a szijja túl rövid.
Aztán sikerült összemosnom valahahogy a GTR-GTS szériát, és tök másról beszélni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
" jövőre kivonulnak a magyar piacról"
Eddig is mindig szörkezónából, vagy egyenesen a gyártótótl rendeltem, miért lesz ettől rosszabb a helyzetem? Egyébként amivel kedzhettek volna valamit, az az EKG, illetve gondolom, a távozással a KH FitbitPay támogatása is ugrik majd...
Az a bajom a GTR3-mal, hogy tetszik, és hogy stabil az értesítéskezelése, különben már régen visszaváltottam volna a Fitbitre, vagy esetleg Withingsre. De az egy vicc, hogy a jelek szerint még az ötödik generációs szenzoraik is fosok, a Fitbit kábé 5-6 évvel ezelőtt is értelmezhető alváskövetést kínált, kábé a Charge 2-től, amiben megjelent a pulzusmérés is, mint funkció. Én még Flex-szel kezdtem náluk, az még nem volt százas, de a charge-ok jól teljesítettek az EÜ funkciókban, azon a szinten legalábbis, amennyire nekem szükséges. A gondom más volt a gyártóval, de ez a google felvásárlással kábé meg is szűnt.
-
Parallaxis
addikt
válasz 7Heads Drago #68 üzenetére
Nekem pl. azért volt jó, mert a bőrhőmérséklet és alvás követéssel szépen tudtam követni, hogy miként változik a bőrhőmérséklet és az alvásminőségem. A fűtést/hűtést ehhez kalibrálva érezhetően javult az alvásom és kipihentebb vagyok.
-
veterán
válasz 7Heads Drago #68 üzenetére
Rosszul alszok, évek óta. Arra jó, hogy egyrészt már regel tudom, hogy ha aznap "semmire nem leszek jó", ezért eleve nem kezdek olyasmibe, ami extra figyelmet érdemelne. Ezt nem mindig érzed ébredés után, de az, hogy hányszor ébredtél meg éjjel, amire nem is emlékszel, jó támpont ehhez. A másik dolog, hogy így tudod alakítani a szokásaidat, hogy minél jobb legyen az alvásod. Példaként így vettem észre, hogy ha iszok egy pohár tejet lefekvés előtt, nyugodtabban alszok. Persze lehet legyinteni, hogy fakkk az egészbe, baromság, de erre az esetre meg az a válaszom, hogy oké, de ha van egy funkció, amiért fizettél, akkor működjön már jól!
[ Szerkesztve ]
-
morze
kezdő
Nincs kisebb változat? Mert a 46mm az órának már túlméretes. Viccesen néznek ki a fotókon ezekkel a nagy tepsikkel. Jó, van akinek megfelel, de nem lehet mindenki 150 kilós.
Dark side of the Sun
-
gusthy
veterán
Ha szürkeimportból vetted eddig is, akkor semmi, de én már jó ideje nem veszek így semmit. Továbbá a szolgáltatásai se lesznek támogatottak, pl amint írod, a fitbit pay. Illetve az új termékek már nem lesznek hivatalosan elérhetőek, ami azt jelenti, hogy egyre nehézkesebb lesz igénybe venni a Fitbit ökoszisztémát, nem lesz EKG, vérnyomásmérés, Fitbit prémium, stb.
Lehet, hogy te ezeket nem akarod használni, fair enough, de azért a Fitbit előnye azért alapvetően az ökoszisztéma volt. Úgyhogy én lekukáztam a brandet. A folyamatos EDA mérést nagyon sajnálom, mert az csak nekik van. -
veterán
Értem. Akkor marad a Pixel Watch. Mondjuk a Charge 6 jelenleg talán az egyik legjobb a pulzusmérésben, még HIIT edzéseket is jól tolerálja review-k alapján, így kár lenne, ha tényleg kukáznák az országot. Német régióval kezdtem el anno használni, ha más nem, az még megoldás lehet ezekre a problémákra is, nem?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 7Heads Drago #74 üzenetére
Nincs mit! Nyilván, lehet alváskövetés nélkül is élni, de ha már egyszer megvolt ez a lehetőség viszonylag pontosan az ember életében, akkor nehezen mond le róla. Én legalábbis így vagyok ezzel, de ez se feltétlenül igaz, mert 1 éve használok Amazfit GTR3-at, ami vicc ilyen szempontból, így max akkor nézem meg a statisztikát, ha röhögni akarok. Mindenesetre, ez az egyetlen dlog az órával, ami miatt elégedetlen vagyok, és ezért járok jelenleg is "nyitott szemmel" a piacon, hátha akadna jobb vétel.
[ Szerkesztve ]
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, Revoluttal is működik a pay?
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
veterán
Ilyen szempontból jól vizsgázott nálam a Fitbit ügyfélszolgálata, mert két Charge 3-at is cseréltettem velük kijelző hiba miatt, és ebből csak az egyik volt hazai vásárlás. Ajándékba kaptam volt a hívószó annál, ami szürke importból származott... Kerek nulla forintért hozta a futár az újat. Hazai garancia ennél nem lett volna jobb.
-
scyllarus
veterán
-
pgonzy
tag
válasz Silentfrog #81 üzenetére
GTS 4 minivel hasonló tapasztalatom volt, mondjuk AOD ment, de mérések csak kéziee állítva, alvás figyelés vokt, így kb 4-5 napot ment el. Ami mondjuk a mostani Samsungomhoz képest nagyon jó.
-
scyllarus
veterán
válasz Silentfrog #81 üzenetére
Az e verzióról volt szó, az jobban bírja.
Ha az alvás közbeni légzésfigyelés be van kapcsolva, akkor 6-7 nap, ha nincs, akkor 12-13.[ Szerkesztve ]
-
-
szubrutin
aktív tag
Kérlek, segítsetek, mit rontok el, igényeltem egy Curve kártyát, ami mögé beraktam a Revolultot, ami mögé az Unicreditem. Telefonon simán tudok vele fizetni, de a Balanceot sehogy nem bírom rávenni.
-
szubrutin
aktív tag
válasz Parallaxis #88 üzenetére
Nem szeretném. Miért nem jó a Revolut?
-
szubrutin
aktív tag
válasz Parallaxis #88 üzenetére
Kipróbáltam, levettem mögüle a Revolutot, és csak az Unicredit van mögötte , de úgy se jó. Pénznemek mindehol Ft. Mastercard mind. Engedi beírni a Zeppbe a Curve adatait, de utána egyből azt írja, hogy: Add meghibásodás.
[ Szerkesztve ]
-
Dottorei
tag
Amazfit Balance : Full Scientific Review (Best Amazfit Yet!) [link]
-
fanucid200
újonc
Sziasztok!
Amazfit balance-on akarnám a fizetést beállítani, K&H-s vagyok, Zepp appban adnám hozzá a kártyát és azt írja nem támogaott kártya, eddig mindehol azt írták K&H támogatja... K&h Mastercard arany kártyám van.
Normális leírást nem találtam hozzá.Előre is köszönöm.
-
Kbali
nagyúr
válasz fanucid200 #92 üzenetére
Félreértettél valamit. Curve mögé téve a kártyádat működhet max.
-
fanucid200
újonc
jasty76-nak igaza van, de ennek ellenére hagyományos debit cardommal tovabbra sem működik, de a credit carddal meg igen, K&H-s kisasszonyok nem tudnak segíteni.
Az applikáció válasza: "Nem jogosult", "Sajnáljuk, ez a kártya nem jogosult a Zepp Pay használatára..." -
csemeteim
tag
Sziasztok
Hogyan tudom a Camera remotet működésre bírni Xiaomi telefonon?
Köszönöm -
kkdesign
senior tag
Sziasztok! Másnál is előjött az, hogy adott aktivitás esetén újabban jóval több kalóriát számol mint amit mondjuk negyedéve? Beküldtem felhasználói visszajelzésként de semmit nem jeleztek vissza. Erre várható szerintetek javítás? Vagy egy 8kmes séta márciusban nagyobb testsúllyal 450kcal, most meg 950 lenne ? Ez reális? Annyival nincs melegebb szerintem már ha ez befolyásolja
-
Njördli
tag
Nálam a kezdetektől kezdve nem engedi a K&H kártyáimat, azt írja, hogy "sajnáljuk a Zepp Pay szolgáltatások jelenleg nem elérhetőek az Ön területén.". Google wallet minden további nélkül működik telefonról.
Xiaomi Redmi Note 11 PRO telefonon próbálom, a régiót már itthoniról EU-s és EU-n kívülire is próbáltam állítani, sok újraindítás, apk frissítés, semmi eredmény...
Van ötleted, hogy mi lehet a gond? A banknál ötletük sincs.
-
MRCRUZ
csendes tag
Valaki használta az órát esetleg nem Xiaomi telefonnal? Nekem Samsung A52s mobilom van és ehhez egy Watch 4 classic-ot használok ezt szeretném lecserélni egy Amazfit Balance-ra. Főként arra lennék kíváncsi ,hogy minden funkció megfelelően működik e és hogy a NFC K&H kártyával mi a tapasztalat? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple Watch Series 6 40mm Red Gps 3 Hónap Garancia
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Újszerű állapotú Samsung Galaxy Watch 7 44MM Zöld szinben, garanciával
- Huawei GT watch runner okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest