Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    Köszönöm mindenkinek. Öröm számomra, hogy neki többet kell fejlődni sminkben mint nekem retusban :DDD Visszahozok még egy kis textúrát illetve megnézem hogy a hajhoz tudok-e valamit hozzátenni.
    Valamennyire amúgy tényleg narancs, de szerintem eredetileg is sok volt benne, átvittem PS-be hue-sat réteget maszkoltam amennyire csak lehetett alacsony flow-val de amikor már nem narancs akkor nagyon deszaturált vagy nagyon sok már benne a zöldes kékes.
    Amúgy ez valamennyire mindig para, hogy amit csinálok azt ki milyen kijelzőn fogja nézni. Esküvői fotósokat nem is értem, kidolgoznak egy képet és a pár gépein lehet teljesen szétmegy az egész színvilág. Telefonon meg, ahogy beszéltük is totál szívás.
    Köszönöm mindenkinek. És ha már ilyen félig tanácsadóba vittem át a témát hozok egy nyári reggeli lövést. Full giccs, de szép emlék marad, mert hajnal négykor kimentem a kertbe, porzott minden olyan száraz volt, hagytam itthon a vízhatlan csomagot és ahogy kiszálltam a kocsiból 2 perc múlva már úszott a cipőben a lábam :)

    [kép]

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák