Új hozzászólás Aktív témák

  • Fotonhámozó

    senior tag

    válasz m3ss #53452 üzenetére

    Köszi! De van szélesebb, a hullámos részről is külön, nagytotál is van, becsillanónaposgiccses is, csak dombhátas, álló változat is stb. Sok verziót lőttem, csak lusta voltam mindet kidolgozni. Halogatom, hogy majd a hideg téli estéken.... aztán csak gyűlnek a HDD-n a kidolgozandó rawok.

    (#53443) jjeahh: köszi! Egy kicsit lehet emelek a világosságán, bár a nyers képet nézve, a kidolgozott eléggé visszaadja a valós fényviszonyokat.

    (#53453) Matska:: nem rossz, de az utómunka valahogy nem az igazi, úgy tűnik, mintha csak 1 expóból állna (de ha 25 másodpercig ennyire mozdulatlanul meg tudtál állni, akkor ahhoz külön grat :D). Ezt szerintem érdemesebb lett volna stackelve csinálni külön előtérre és égre + 1 külön kocka az embersziluetthez, feltéve, hogy a csónakok nem nagyon mozogtak. A sziluetted körüli aurával is kezdeni kellene valamit. Mezítlábas megoldás, de ha a kijelölés nem nagyon megy, akkor: PS-ban clone stamp, mode: darken és az aurás részt közeli helyről vett mintával átfested puha ecsettel. Egy kis zajszűrést még elbírna az egész kép. Hétvégén nagyszerű légköri viszonyok voltak felénk (is), a Mars is faszán látszódott, képeden is csak úgy virít.

    (#53441) shouryuken :R

    A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.

Új hozzászólás Aktív témák