Új hozzászólás Aktív témák

  • Kidus

    őstag

    válasz poffsoft #2724 üzenetére

    Azert annyira nem jo a helyzet, fogalmam sincs ezekrol az allatokrol, bar a fajtat pontosan tudom most mar ( delutan meg nem tudtam ), egyszeruen baromi keves info van roluk, orakig turtam, alig talaltam hasznalhatot.
    Foleg a felnevelesukrol.
    Ha megmaradnak, puszta szerencse lesz.
    Eloszor is igen aprok, akkorak, mint egy tu lyukanak a belseje. Korulottuk meg aprobb, frissen kikelt vizibolhanal kisebb izek ugralnak, amikrol fogalmam nincs, micsodak, bar ilyen merettel valoszinuleg ok sem.... ket lehetseges dolog van ebbol kovetkezoen:
    1. Ezek szolgalnak nekik kajakent
    2. Nem szolgalnak kajakent :P
    Tehat ugye nagyon kicsik. Meg a vizibolha is nagy lenne nekik. Nem tudom, mivel etessem oket. Valami homalyos utalast talaltam, miszerint alga meg uszo loszarok, aztan majd tudok nekik adni valamit. Csak nem irja semmi sehol, hogy mit.
    Ezen kivul vannak olyan garnelak, amiknek a larvaja csak sos vizben el tul, vagy tengerviz, vagy ahhoz kozeli, kicsivel sosabb, tehat 3%-os kornyeki. Mint az valoszinuleg kiderult ( :D ), ezek nem olyanok, itt megint a mak jon, es akkor nem kell sozni. De ha kene, akkor is lehet, hogy keso lenne.
    Tovabbi gond, meretbol kovetkezoen, hogy szurni nem nagyon tudom a vizet. Marpedig nekik tiszta viz kell, es erzekenyek mindenre. Porlasztani tudok, azt szeretik, mast jelenleg nem tudok tenni.
    Ennek fenyeben meglatjuk, lesznek-e meg par nap mulva. Ha az elso hetet tulelik, van remeny :)
    Hajra nekik.

    Assuming Control

Új hozzászólás Aktív témák