Új hozzászólás Aktív témák

  • MCfosat

    csendes tag

    válasz macilaci78 #28930 üzenetére

    Mondjuk a puskára (ha megéri) és tényleg egyben van akkor mondjuk 200.000 e Ft. Tudom, hogy rengeteg kiegészitő kell még hozzá, de ahogy néztem ezért az árért már lehet olyan venni ami "egyben van".

    De lehet tök nagy hülyeséget mondok most, és azt mondjátok hogy lehet venni 70ezerért is teljesen korrektet.

    Nem akarok úgy tűnni, hogy egy hülye beidegződéssel jöttem ide, ugye ez a teljesen fém test+valósághű kivitelezés stb... De lehet hogy mégis? :)

    Lehet leredukálhatjuk akkor a dolgot úgy, hogy legyen egy frankó M4, amit kézbevéve tényleg úgy érezhetek, hogy van súlya, nem lötyög, nem csattog. Ezért gondoltam, hogy lehet jó lehet a teljesen fém kivitel(lehet ez is hülyeség) illetve nem tudom mennyire drága az, ha gázos puskát nézünk? Az is ad egy pici valóságérzetet, hogy minimálisan visszarúg stb. Csak kérdés, hogy annak a folyamatos gázpótlása szintén összeg, nem tudom mennyire drága.

    Nem akarom teleszemetelni a fórumot a tudatlanságommal, ne haragudjatok. Rengeteg külföldi oldalt is próbálok nézni, reddit / fórumok, de kb. eddig csak itt kaptam normális választ a kérdésemre.

    Mindenki másra esküszik, más márka, más kivitel, más tapasztalat ami teljesen rendben van. De ettől tényleg egyre elveszettebbnek érzem magamat.

    Esetleg ha fel tudsz sorolni néhány ársávot márkákkal, lehetőségekkel akkor lehet előrébb lennék. Amiket kinéztem magamnak és emlitettem már a TM és a CA egyszerűen beszerezhetetlennek tűnik itt minálunk, vagy csak én vagyok vak... :)

Új hozzászólás Aktív témák